Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
steagu rosu brasov Star Cluj
boby3 Tactiek baba 3
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
15 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
69.3 gemiddelde waardering 64.8
brilliant Schieten formidable
formidable Passen formidable
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
Oprea haalt uit met een fantastische trap. Mirică probeert naar een medespeler te passen. Chí Thành kopt de bal weg. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Mureşeanu speelt de bal door. Cubero is nu in balbezit. Cubero passt de bal in één keer door. Grzymkowski heeft problemen om de bal te vangen. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap. Dafinescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Minciună passt de bal met de wreef. Yonkov rent richting de bal. Yonkov met een sublieme pass. Moder rent richting de bal. Moder draait met de bal, schiet en ... Mirică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Jędrzejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yonkov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jędrzejczak raakt geblesseerd tijdens het duel. Monostori zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grzymkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Yonkov speelt de bal door. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea speelt de bal door. Minciună rent richting de bal. Minciună schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrusik verovert de bal door een tackle van achteren. Jędrusik geeft de bal voor. Grzymkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Dafinescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Star Cluj 0:1

17e minuut.
Quiquinato probeert de bal met de borst te controleren. Oprea verovert de bal door een tackle van achteren. Quiquinato begaat een overtreding. Quiquinato krijgt een gele kaart. Oprea raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Moder neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Mirică bokst de bal weg. Minciună controleert de bal met de borst. Minciună haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
steagu rosu brasov - Star Cluj 1:1

23e minuut.
Mureşeanu heeft problemen om de bal te vangen. Cubero is nu in balbezit. Cubero met een sublieme pass. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap. Dafinescu bokst de bal weg.

27e minuut.
Moder passt de bal in één keer door. Yonkov is nu in balbezit. Yonkov geeft de bal voor. Oprea rent richting de bal. Oprea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Jędrzejczak probeert naar een medespeler te passen. Mureşeanu is nu in balbezit. Mureşeanu speelt de bal door. Daar is Grzymkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Monostori geeft de bal voor. Grzymkowski kopt de bal weg. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero passt de bal in één keer door. Kupcik rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Oprea is nu in balbezit. Oprea passt de bal met de wreef. Seniw met een sublieme pass. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Jędrusik probeert naar een medespeler te passen. Grzymkowski heeft problemen om de bal te vangen. Cubero rent richting de bal. Cubero draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zerbelloni de bal onder controle te krijgen. Dafinescu bokst de bal weg. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Star Cluj 1:2

43e minuut.
Mureşeanu passt de bal zonder na te denken. Jędrzejczak is nu in balbezit. Jędrzejczak passt de bal zonder na te denken. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steagu rosu brasov 60%, Star Cluj 40%.
steagu rosu brasov - Star Cluj 1:2

49e minuut.
Chí Thành onderschept slim de pass. Lubik is nu in balbezit. Lubik passt de bal met de wreef. Minciună is nu in balbezit. Minciună haalt uit met een fantastische trap. Mirică bokst de bal weg.

51e minuut.
Viilukas passt de bal zonder na te denken. Jędrusik heeft problemen om de bal te vangen. Jędrusik probeert naar een medespeler te passen. Mureşeanu is nu in balbezit. Mureşeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Lubik rent richting de bal. Lubik passt de bal met de wreef. Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună geeft de bal voor. Moder maakt een snoekduik en kopt de bal. Mirică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
steagu rosu brasov - Star Cluj 2:2

55e minuut.
Zerbelloni geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzymkowski met een snelle inworp. Viilukas geeft een lange en hoge pass. Cubero krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Monostori onderschept slim de pass. Monostori speelt de bal door. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu draait met de bal, schiet en ... Dafinescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Star Cluj 2:3

61e minuut.
Collange geeft een hoge lob. Moder is nu in balbezit. Pandelescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moder raakt geblesseerd tijdens het duel. Moder legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Mirică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Minciună raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ielpo komt het veld opgelopen. Viilukas met de inworp. Grzymkowski is nu in balbezit. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Star Cluj 2:4

88e minuut.
Yonkov rent richting de bal. Jędrzejczak met een sublieme pass. Lubik met een sublieme pass. Ielpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielpo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steagu rosu brasov 57%, Star Cluj 43%.
steagu rosu brasov - Star Cluj 2:4