Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SILWANA Rubin Kazan
v6 Tactiek Nancucheo
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
60.8 gemiddelde waardering 63.5
formidable Schieten excellent
solid Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


3e minuut.
Lysenko onderschept slim de pass. Faifer rent richting de bal. Lysenko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lysenko krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Maguinho rent richting de bal. Maguinho passt de bal zonder na te denken. Osiński probeert naar een medespeler te passen. Marciniszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciniszyn draait met de bal, schiet en ... Szczepaniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Zanchi geeft een hoge lob. Arcega kopt de bal weg. Osiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiński geeft de bal voor. Pontin maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Łabędzki verovert de bal door een tackle van achteren. Pontin bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pontin neemt de hoekschop. Glover springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Łabędzki rent richting de bal. Łabędzki geeft de bal voor. Nedelescu speelt de bal door. Marciniszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciniszyn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Altintop onderschept slim de pass. Altintop geeft de bal voor. Lysenko kopt de bal weg. Buisson is nu in balbezit. Buisson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Landa geeft een hoge lob. Faifer probeert de bal met de borst te controleren. Maguinho geeft een hoge lob. Marciniszyn is nu in balbezit. Marciniszyn haalt uit met een fantastische trap. Szczepaniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SILWANA 61%, Rubin Kazan 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC SILWANA - Rubin Kazan 0:0

52e minuut.
Zanchi heeft problemen om de bal te vangen. Zanchi passt de bal met de wreef. Daar is Sadıkoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanchi geeft een lange en hoge pass. Lysenko springt en kopt de bal. Ciurea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Klungelig pakt Maguinho de bal. Maguinho passt de bal in één keer door. Marciniszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciniszyn haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - Rubin Kazan 0:1

76e minuut.
Faifer verovert de bal door een tackle van achteren. Buisson rent richting de bal. Faifer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Faifer krijgt een gele kaart. Buisson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lysenko legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Chłodek geeft een hoge lob. Lysenko kopt de bal weg. Nedelescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buisson is nu in balbezit. Buisson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SILWANA 52%, Rubin Kazan 48%.
FC SILWANA - Rubin Kazan 0:1