Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.U Bascov Craiova Maxima 1973
Dragnea Tactiek passo dobble
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 55
solid Schieten outstanding
good Passen solid
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Na een snelle pass probeert Horsley de bal onder controle te krijgen. Sądowicz is nu in balbezit. Sądowicz passt de bal met de wreef. Lehtinen is nu in balbezit. Lehtinen draait met de bal, schiet en ... Crivăţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Carnero speelt de bal door. Todescato is nu in balbezit. Todescato passt de bal in één keer door. Lehtinen is nu in balbezit. Lehtinen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Shchekoldin is nu in balbezit. Shchekoldin geeft de bal voor. Feldtstedt kopt de bal weg. Horsley rent richting de bal. Horsley haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Flores komt het veld opgelopen.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osmochescu met een snelle inworp. Sądowicz speelt de bal door. Todescato rent richting de bal. Todescato draait met de bal, schiet en ... Crivăţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lehtinen rent richting de bal. Lehtinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - Craiova Maxima 1973 0:1

18e minuut.
Crivăţ met een sublieme pass. Carnero kopt de bal weg. Sırdaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtinen onderschept slim de pass. Lehtinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - Craiova Maxima 1973 0:2

21e minuut.
Osmochescu passt de bal in één keer door. Lehtinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtinen met een sublieme pass. Todescato rent richting de bal. Todescato schiet op doel. Crivăţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Horsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Feldtstedt rent richting de bal. Feldtstedt geeft een lange en hoge pass. Dunn rent richting de bal. Dunn geeft een lange en hoge pass. Flores verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Horsley rent richting de bal. Horsley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - Craiova Maxima 1973 1:2

27e minuut.
Ierardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ierardo geeft een lange en hoge pass. Todescato bereikt de bal nog maar net als eerste. Todescato haalt uit met een fantastische trap. Crivăţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - Craiova Maxima 1973 1:3

29e minuut.
Ierardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ierardo passt de bal met de wreef. Lehtinen rent richting de bal. Lehtinen schiet op doel. Crivăţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - Craiova Maxima 1973 1:4

34e minuut.
Todescato onderschept slim de pass. Todescato passt de bal met de wreef. Lehtinen is nu in balbezit. Lehtinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - Craiova Maxima 1973 1:5

35e minuut.
Klungelig pakt Pupilla de bal. Pupilla geeft de bal voor. Klungelig pakt Sırdaş de bal. Lehtinen is nu in balbezit. Lehtinen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.U Bascov 64%, Craiova Maxima 1973 36%.
F.C.U Bascov - Craiova Maxima 1973 1:5

49e minuut.
Koźbiał probeert naar een medespeler te passen. Arslansoyu probeert naar een medespeler te passen. Kristić met een sublieme pass. Webb is nu in balbezit. Webb haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Osmochescu passt de bal zonder na te denken. Sırdaş heeft problemen om de bal te vangen. Koźbiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtinen verovert de bal door een tackle van achteren. Lehtinen haalt uit met een fantastische trap. Crivăţ bokst de bal weg. Todescato controleert de bal met de borst. Todescato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - Craiova Maxima 1973 1:6

57e minuut.
Todescato bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koźbiał. Todescato is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Osmochescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ierardo bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Sądowicz met een sublieme pass. Osmochescu is nu in balbezit. Osmochescu probeert naar een medespeler te passen. Ierardo is nu in balbezit. Ierardo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Lehtinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźbiał verovert de bal door een tackle van achteren. Todescato onderschept slim de pass. Todescato schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mojzes de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Feldtstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Feldtstedt met de inworp. Arslansoyu geeft de bal voor. Dunn kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Todescato geeft de bal voor. Osmochescu is nu in balbezit. Osmochescu geeft een hoge lob. Lehtinen is nu in balbezit. Lehtinen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Todescato geeft een lange en hoge pass. Feldtstedt rent richting de bal. Feldtstedt met een sublieme pass. Horsley rent richting de bal. Horsley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.U Bascov 60%, Craiova Maxima 1973 40%.
F.C.U Bascov - Craiova Maxima 1973 1:6