Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arges 1953 Zaclău
4-3-3 Tactiek fantomas
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
57 gemiddelde waardering 54.8
formidabel Schieten zeer goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Bujor geeft een lange en hoge pass. Spiridon kopt de bal weg. Peláez is nu in balbezit. Peláez draait met de bal, schiet en ... Nogalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Zaclău 0:1

7e minuut.
Šotola geeft de bal voor. Teterko speelt de bal door. Klungelig pakt Fafiński de bal. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bujor probeert naar een medespeler te passen. Šotola bereikt de bal nog maar net als eerste. Šotola passt de bal zonder na te denken. Amaxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaxas draait met de bal, schiet en ... Nogalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Spiridon is nu in balbezit. Chiappuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridon verovert de bal door een tackle van achteren. Peláez is nu in balbezit. Peláez schiet op doel. Nogalski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arges 1953 50%, Zaclău 50%.
FC Arges 1953 - Zaclău 0:1

46e minuut.
Šotola speelt de bal door. Spiridon is nu in balbezit. Spiridon passt de bal met de wreef. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Zaclău 0:2

49e minuut.
Zagorčić probeert de bal aan de voet te houden. Hvoynev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvoynev schiet op doel. Gallinal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciepielewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Zaclău 1:2

55e minuut.
Cintron probeert naar een medespeler te passen. Hvoynev probeert de bal aan de voet te houden. Zagorčić is nu in balbezit. Hvoynev verovert de bal door een tackle van achteren. Hvoynev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bujor is nu in balbezit. Bujor speelt de bal door. Šotola rent richting de bal. Šotola geeft een hoge lob. Spiridon maakt een snoekduik en kopt de bal. Nogalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Spiridon bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridon haalt uit met een fantastische trap. Nogalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Manafov geeft de bal voor. Chiappuzzi is nu in balbezit. Spiridon verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Spiridon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spiridon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Šotola passt de bal in één keer door. Skubiszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubiszyński geeft een hoge lob. Spiridon kan de bal niet met de borst controleren. Spiridon draait met de bal, schiet en ... Nogalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Zagorčić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Šotola de bal. Mitáček begaat een overtreding. Mitáček krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Mitáček probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Šotola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peláez is nu in balbezit. Peláez draait met de bal, schiet en ... Nogalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Spiridon is nu in balbezit. Spiridon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Zaclău 1:3

90e minuut.
Chiappuzzi passt de bal in één keer door. Jaio Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaio Gabiola passt de bal met de wreef. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arges 1953 51%, Zaclău 49%.
FC Arges 1953 - Zaclău 1:3