Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: F.C Doman Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 17690
F.C Doman Promo
dorica Tactiek 4-1-3-2 off
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 6
59.5 gemiddelde waardering 52.9
uitmuntend Schieten zeer goed
solide Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Marauders verovert de bal door een tackle van achteren. Marauders geeft een hoge lob. Balaban is nu in balbezit. Balaban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Promo 1:0

4e minuut.
Mierzwiński geeft de bal voor. Argentero kopt de bal weg. Daar is Pérez Alonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Alonso geeft een hoge lob. Boccadoro maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Farofeiro heeft problemen om de bal te vangen. Candil bereikt de bal nog maar net als eerste. Argentero begaat een overtreding. Argentero krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Lisek passt de bal in één keer door. Davydenkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Argentero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Argentero krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Davydenkovas raakt geblesseerd tijdens het duel. Candil wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Morgiewicz speelt de bal door. Chiran rent richting de bal. Chiran passt de bal in één keer door. Boccadoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Boccadoro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Doman - Promo 1:1

19e minuut.
Farofeiro is nu in balbezit. Farofeiro geeft een hoge lob. Inworp. MacConnach met de inworp. Davydenkovas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mahuad speelt de bal door. Davydenkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Davydenkovas passt de bal in één keer door. Candil bereikt de bal nog maar net als eerste. Candil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
László rent richting de bal. László passt de bal zonder na te denken. Boccadoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Boccadoro haalt uit met een fantastische trap. Hariga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Promo 1:2

37e minuut.
Pérez Alonso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morgiewicz met een sublieme pass. Candil bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Candil de bal. Candil draait met de bal, schiet en ... Berezowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Chiran met een sublieme pass. Morgiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgiewicz passt de bal in één keer door. Boccadoro rent richting de bal. Boccadoro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Doman 52%, Promo 48%.
F.C Doman - Promo 1:2

48e minuut.
Mierzwiński onderschept slim de pass. Mahuad bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahuad probeert naar een medespeler te passen. Candil rent richting de bal. Candil schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Doman - Promo 2:2

51e minuut.
Morgiewicz speelt de bal door. Laps probeert naar een medespeler te passen. Pérez Alonso probeert naar een medespeler te passen. Boccadoro rent richting de bal. Boccadoro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Balaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaban passt de bal zonder na te denken. Candil rent richting de bal. Candil haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Boccadoro is nu in balbezit. Hariga speelt de bal door. Balaban kopt de bal weg. Candil bereikt de bal nog maar net als eerste. Candil haalt uit met een fantastische trap. Berezowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Promo 3:2

60e minuut.
Balaban onderschept slim de pass. Balaban passt de bal in één keer door. Schuler rent richting de bal. Schuler speelt de bal door. Balaban is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pérez Alonso heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Alonso speelt de bal door. Morgiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Boccadoro rent richting de bal. Boccadoro schiet op doel. Hariga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Wołucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuler onderschept slim de pass. Schuler met een sublieme pass. Candil bereikt de bal nog maar net als eerste. Candil draait met de bal, schiet en ... Berezowski bokst de bal weg. Candil is nu in balbezit. Candil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Promo 4:2

87e minuut.
MacConnach met een snelle inworp. Davydenkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Davydenkovas geeft een hoge lob. Candil springt en kopt de bal. Berezowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Promo 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Doman 46%, Promo 54%.
F.C Doman - Promo 5:2