Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.MINAUR BAIA MARE TPB
proba atac Tactiek 1
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
25 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 28.5
formidable Schieten good
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Maibach heeft problemen om de bal te vangen. Maibach geeft de bal voor. Silivaş is nu in balbezit. Silivaş schiet op doel. Solomon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.MINAUR BAIA MARE - TPB 1:0

3e minuut.
Szatmáry kopt de bal weg. Ostmann heeft problemen om de bal te vangen. Silivaş is nu in balbezit. Silivaş haalt uit met een fantastische trap. Solomon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.MINAUR BAIA MARE - TPB 2:0

5e minuut.
Jakobsson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jones de bal. Jones geeft de bal voor. Silivaş is nu in balbezit. Silivaş haalt uit met een fantastische trap. Solomon bokst de bal weg.

8e minuut.
Ostmann geeft een lange en hoge pass. Iuresean geeft de bal voor. Baltă speelt de bal door. Henning bereikt de bal nog maar net als eerste. Henning draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Jakobsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakobsson met een sublieme pass. Silivaş rent richting de bal. Silivaş haalt uit met een fantastische trap. Solomon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.MINAUR BAIA MARE - TPB 3:0

11e minuut.
Achim geeft een hoge lob. Szatmáry bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatmáry probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ostmann de bal. Ostmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Szatmáry met een snelle inworp. Iacomi rent richting de bal. Iacomi geeft de bal voor. Türksoy krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Türksoy verovert de bal door een tackle van achteren. Türksoy probeert naar een medespeler te passen. Silivaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Silivaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.MINAUR BAIA MARE - TPB 4:0

26e minuut.
Leguía kopt de bal weg. Balaban geeft een lange en hoge pass. Türksoy kopt de bal weg. Silivaş rent richting de bal. Silivaş draait met de bal, schiet en ... Solomon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Baltă met een sublieme pass. Maibach speelt de bal door. Henning is nu in balbezit. Henning draait met de bal, schiet en ... Sârgu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.MINAUR BAIA MARE - TPB 4:1

33e minuut.
Jones passt de bal met de wreef. Jakobsson rent richting de bal. Jakobsson speelt de bal door. Türksoy is nu in balbezit. Türksoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Jones geeft een hoge lob. Inworp. Corbea met de inworp. Henning rent richting de bal. Henning schiet op doel. Sârgu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sârgu met een sublieme pass. Ostmann rent richting de bal. Ostmann speelt de bal door. Silivaş is nu in balbezit. Silivaş haalt uit met een fantastische trap. Solomon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Silivaş is nu in balbezit. Silivaş draait met de bal, schiet en ... Solomon probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Szatmáry passt de bal met de wreef. Achim geeft een lange en hoge pass. Daar is Iuresean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silivaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Silivaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.MINAUR BAIA MARE - TPB 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.MINAUR BAIA MARE 46%, TPB 54%.
FC.MINAUR BAIA MARE - TPB 5:1

48e minuut.
Iacomi verovert de bal door een tackle van achteren. Iacomi met een sublieme pass. Jakobsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakobsson geeft de bal voor. Ostmann krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Zaharia is nu in balbezit. Iacomi onderschept slim de pass. Iacomi passt de bal in één keer door. Silivaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Silivaş haalt uit met een fantastische trap. Solomon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Iuresean verovert de bal door een tackle van achteren. Iuresean geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jakobsson neemt de hoekschop. Daar is Silivaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Daar is Jones, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jones geeft een hoge lob. Silivaş heeft problemen om de bal te vangen. Silivaş schiet op doel. Solomon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.MINAUR BAIA MARE - TPB 6:1

64e minuut.
Daar is Gaidoş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türksoy is nu in balbezit. Silivaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Silivaş draait met de bal, schiet en ... Solomon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.MINAUR BAIA MARE - TPB 7:1

66e minuut.
Jakobsson geeft een hoge lob. Corbea probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jakobsson zal de hoekschop nemen. Silivaş springt en kopt de bal. Solomon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.MINAUR BAIA MARE - TPB 8:1

68e minuut.
Silivaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaharia is nu in balbezit. Silivaş onderschept slim de pass. Silivaş haalt uit met een fantastische trap. Solomon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.MINAUR BAIA MARE - TPB 9:1

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sârgu trapt de bal weg. Szatmáry kopt de bal weg. Ostmann is nu in balbezit. Ostmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Jones geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corbea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Henning rent richting de bal. Henning haalt uit met een fantastische trap. Sârgu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Daar is Biskup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henning rent richting de bal. Iacomi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Henning raakt geblesseerd tijdens het duel. Biskup neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC.MINAUR BAIA MARE - TPB 9:2

86e minuut.
Jones geeft een lange en hoge pass. Punsch controleert de bal met de borst. Silivaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksoy is nu in balbezit. Türksoy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Corbea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Henning is nu in balbezit. Jakobsson begaat een overtreding. Jakobsson krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Klungelig pakt Biskup de bal. Szatmáry rent richting de bal. Szatmáry met een sublieme pass. Silivaş is nu in balbezit. Silivaş haalt uit met een fantastische trap. Solomon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.MINAUR BAIA MARE 39%, TPB 61%.
FC.MINAUR BAIA MARE - TPB 9:2