Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rubin Kazan steagu rosu brasov
Nancucheo Tactiek boby3
42% Balbezit 58%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.4 gemiddelde waardering 71
uitstekend Schieten wonderbaarlijk
uitstekend Passen formidabel
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


7e minuut.
Nedelescu kopt de bal weg. Precel rent richting de bal. Precel passt de bal in één keer door. Pontin rent richting de bal. Pontin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Muchowiecki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Maguinho de bal. Maguinho probeert naar een medespeler te passen. Glover is nu in balbezit. Glover draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Holinka kopt de bal weg. Precel rent richting de bal. Precel passt de bal in één keer door. Marciniszyn rent richting de bal. Marciniszyn haalt uit met een fantastische trap. Dafinescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Lubik probeert naar een medespeler te passen. Seniw met een sublieme pass. Oprea is nu in balbezit. Oprea haalt uit met een fantastische trap. Ciurea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubin Kazan - steagu rosu brasov 0:1

40e minuut.
Collange kan de bal niet met de borst controleren. Glover rent richting de bal. Collange begaat een overtreding. Collange krijgt een gele kaart. Glover raakt geblesseerd tijdens het duel. Maguinho zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marciniszyn maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is Ielpo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yonkov is nu in balbezit. Yonkov geeft een lange en hoge pass. Moder maakt een snoekduik en kopt de bal. Ciurea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubin Kazan 56%, steagu rosu brasov 44%.
Rubin Kazan - steagu rosu brasov 0:1

61e minuut.
Lubik probeert naar een medespeler te passen. Yonkov probeert naar een medespeler te passen. Seniw bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniw geeft een hoge lob. Moder springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Arcega verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seniw met de inworp. Oprea is nu in balbezit. Oprea geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Arcega verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Seniw de bal. Seniw met een sublieme pass. Oprea is nu in balbezit. Oprea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Holinka kopt de bal weg. Moder rent richting de bal. Moder rent richting de bal. Moder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rubin Kazan - steagu rosu brasov 0:2

75e minuut.
Precel speelt de bal door. Muchowiecki met een sublieme pass. Collange is nu in balbezit. Glover verovert de bal door een tackle van achteren. Glover schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Yonkov geeft een hoge lob. Seniw kopt de bal weg. Daar is Maguinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Faifer geeft een lange en hoge pass. Marciniszyn kopt de bal weg. Glover bereikt de bal nog maar net als eerste. Glover draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubin Kazan 54%, steagu rosu brasov 46%.
Rubin Kazan - steagu rosu brasov 0:2