Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Craiova Maxima 1973 FC Arges 1953
passo dobble Tactiek 3232
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
29 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 50.8
uitmuntend Schieten uitstekend
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Chiappuzzi speelt de bal door. Jaio Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carnero. Carnero krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Ufele bereikt de bal nog maar net als eerste. Sądowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Sądowicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Lehtinen de bal. Lehtinen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Osmochescu onderschept slim de pass. Osmochescu geeft een lange en hoge pass. Cintron is nu in balbezit. Lehtinen onderschept slim de pass. Lehtinen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Begloţă met een sublieme pass. Daar is Chiappuzzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Todescato bereikt de bal nog maar net als eerste. Todescato schiet op doel. Nogalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - FC Arges 1953 1:0

19e minuut.
Begloţă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vescovi komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Sądowicz is nu in balbezit. Sądowicz passt de bal in één keer door. Lehtinen rent richting de bal. Ierardo rent richting de bal. Ierardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Sądowicz speelt de bal door. Daar is Todescato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Todescato passt de bal met de wreef. Lehtinen is nu in balbezit. Lehtinen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Yaranga met een sublieme pass. Carnero kopt de bal weg. Lehtinen is nu in balbezit. Todescato rent richting de bal. Todescato haalt uit met een fantastische trap. Nogalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Teterko met een sublieme pass. Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu speelt de bal door. Lehtinen rent richting de bal. Lehtinen haalt uit met een fantastische trap. Nogalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Ierardo geeft de bal voor. Todescato heeft problemen om de bal te vangen. Vescovi is nu in balbezit. Todescato verovert de bal door een tackle van achteren. Todescato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Teterko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bojin komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Gomezjurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomezjurado geeft een hoge lob. Inworp. Osmochescu met de inworp. Ierardo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Todescato onderschept slim de pass. Todescato passt de bal met de wreef. Ierardo is nu in balbezit. Ierardo haalt uit met een fantastische trap. Nogalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - FC Arges 1953 2:0

45e minuut.
Ierardo rent richting de bal. Toselli is nu in balbezit. Ierardo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ierardo krijgt een gele kaart. Toselli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Flores komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 1973 37%, FC Arges 1953 63%.
Craiova Maxima 1973 - FC Arges 1953 2:0

51e minuut.
Vescovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores onderschept slim de pass. Flores passt de bal zonder na te denken. Lehtinen is nu in balbezit. Lehtinen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Nogalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Ierardo rent richting de bal. Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu probeert naar een medespeler te passen. Lehtinen rent richting de bal. Lehtinen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Carnero neemt de hoekschop. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores haalt uit met een fantastische trap. Nogalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Pupilla passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Carnero de bal. Carnero met een sublieme pass. Lehtinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtinen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chiappuzzi heeft problemen om de bal te vangen. Lehtinen rent richting de bal. Lehtinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - FC Arges 1953 3:0

72e minuut.
Flores onderschept slim de pass. Flores passt de bal zonder na te denken. Lehtinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtinen draait met de bal, schiet en ... Nogalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - FC Arges 1953 4:0

74e minuut.
Lehtinen rent richting de bal. Lehtinen passt de bal in één keer door. Ierardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ierardo draait met de bal, schiet en ... Nogalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - FC Arges 1953 5:0

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toselli met de inworp. Lehtinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ierardo is nu in balbezit. Ierardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Nogalski niet meer kan verder spelen.

79e minuut.
Osmochescu passt de bal zonder na te denken. Lehtinen is nu in balbezit. Lehtinen passt de bal zonder na te denken. Ierardo rent richting de bal. Ierardo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Branekov onderschept slim de pass. Branekov passt de bal in één keer door. Sądowicz met een sublieme pass. Lehtinen rent richting de bal. Lehtinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - FC Arges 1953 6:0

86e minuut.
Algreen passt de bal met de wreef. Carnero rent richting de bal. Carnero passt de bal met de wreef. Flores is nu in balbezit. Flores haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - FC Arges 1953 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 1973 32%, FC Arges 1953 68%.
Craiova Maxima 1973 - FC Arges 1953 7:0