Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: TPB Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
TPB F.C Doman
1 Tactiek dorica
37% Balbezit 63%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 40
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
30.4 gemiddelde waardering 59.5
redelijk Schieten wonderbaarlijk
zwak Passen solide
slecht Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Mierzwiński rent richting de bal. Mierzwiński geeft een lange en hoge pass. Candil rent richting de bal. Daar is Candil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Candil schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Marauders is nu in balbezit. Marauders probeert naar een medespeler te passen. Balaban rent richting de bal. Balaban draait met de bal, schiet en ... Solomon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TPB - F.C Doman 0:1

8e minuut.
Mahuad geeft de bal voor. Candil kopt de bal weg. Klungelig pakt Gaidoş de bal. Candil is nu in balbezit. Candil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TPB - F.C Doman 0:2

9e minuut.
Davydenkovas passt de bal in één keer door. Balaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaidoş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Balaban is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Candil neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
TPB - F.C Doman 0:3

11e minuut.
MacConnach bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnach geeft een hoge lob. Candil bereikt de bal nog maar net als eerste. Candil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TPB - F.C Doman 0:4

12e minuut.
Iuresean geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacConnach met een snelle inworp. Davydenkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Davydenkovas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Marauders bereikt de bal nog maar net als eerste. Marauders geeft een lange en hoge pass. Davydenkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnach rent richting de bal. MacConnach draait met de bal, schiet en ... Solomon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Candil rent richting de bal. Balaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaban passt de bal in één keer door. Candil bereikt de bal nog maar net als eerste. Candil haalt uit met een fantastische trap. Solomon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Gaidoş de bal. Candil is nu in balbezit. Candil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TPB - F.C Doman 0:5

20e minuut.
Beteringhe speelt de bal door. Henning bereikt de bal nog maar net als eerste. Candil verovert de bal door een tackle van achteren. Davydenkovas rent richting de bal. Davydenkovas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Gaidoş de bal. Candil is nu in balbezit. Candil draait met de bal, schiet en ... Solomon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mahuad met een sublieme pass. Schuler is nu in balbezit. Schuler passt de bal zonder na te denken. Balaban rent richting de bal. Balaban schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Leguía de bal. Candil onderschept slim de pass. Candil haalt uit met een fantastische trap. Solomon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balaban rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TPB - F.C Doman 0:6

29e minuut.
Brudock geeft een hoge lob. Klungelig pakt Iuresean de bal. Candil rent richting de bal. Candil haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Schuler geeft een hoge lob. Candil is nu in balbezit. Candil schiet op doel. Solomon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Punsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TPB - F.C Doman 0:7

32e minuut.
Solomon probeert naar een medespeler te passen. Mahuad kopt de bal weg. Candil is nu in balbezit. Candil schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TPB - F.C Doman 0:8

34e minuut.
Candil bereikt de bal nog maar net als eerste. Candil passt de bal in één keer door. Davydenkovas rent richting de bal. Davydenkovas haalt uit met een fantastische trap. Solomon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TPB - F.C Doman 0:9

40e minuut.
Corbea met een snelle inworp. Marauders is nu in balbezit. Marauders speelt de bal door. Klungelig pakt Balaban de bal. Balaban draait met de bal, schiet en ... Solomon bokst de bal weg. Davydenkovas is nu in balbezit. Davydenkovas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Punsch speelt de bal door. Mahuad bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahuad schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Solomon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Iuresean geeft een lange en hoge pass. Inworp. MacConnach met de inworp. Davydenkovas is nu in balbezit. Davydenkovas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TPB 66%, F.C Doman 34%.
TPB - F.C Doman 0:9

53e minuut.
Balaban geeft een hoge lob. Mahuad kopt de bal weg. Daar is Candil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Candil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TPB - F.C Doman 0:10

56e minuut.
Mierzwiński speelt de bal door. Schuler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuler geeft een lange en hoge pass. Candil rent richting de bal. Candil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Balaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaban geeft een lange en hoge pass. Candil bereikt de bal nog maar net als eerste. Candil draait met de bal, schiet en ... Solomon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TPB - F.C Doman 0:11

62e minuut.
Marauders rent richting de bal. Marauders geeft een hoge lob. Balaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TPB - F.C Doman 0:12

63e minuut.
Tychosen is nu in balbezit. Tychosen geeft een lange en hoge pass. Candil is nu in balbezit. Candil schiet op doel. Solomon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TPB - F.C Doman 0:13

64e minuut.
Henning passt de bal met de wreef. Balaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Punsch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Punsch krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă passt de bal in één keer door. Mahuad speelt de bal door. Candil is nu in balbezit. Candil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TPB - F.C Doman 0:14

67e minuut.
Brudock is nu in balbezit. Brudock geeft een lange en hoge pass. Balaban rent richting de bal. Balaban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TPB - F.C Doman 0:15

69e minuut.
Davydenkovas passt de bal met de wreef. Brudock rent richting de bal. Brudock passt de bal zonder na te denken. Davydenkovas rent richting de bal. Davydenkovas schiet op doel. Solomon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Schuler passt de bal zonder na te denken. Mierzwiński probeert naar een medespeler te passen. Balaban rent richting de bal. Candil is nu in balbezit. Candil haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Balaban rent richting de bal. Candil is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
TPB - F.C Doman 0:16

75e minuut.
Punsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaban verovert de bal door een tackle van achteren. Candil rent richting de bal. Candil schiet op doel. Solomon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TPB - F.C Doman 0:17

77e minuut.
Brudock is nu in balbezit. Brudock geeft een lange en hoge pass. Candil rent richting de bal. Candil draait met de bal, schiet en ... Solomon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TPB - F.C Doman 0:18

90e minuut.
MacConnach kopt de bal weg. Davydenkovas controleert de bal met de borst. Zaharia is nu in balbezit. Candil is nu in balbezit. Candil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TPB - F.C Doman 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TPB 60%, F.C Doman 40%.
TPB - F.C Doman 0:19