Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Daniel Lapadat
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 21358
Promo FC.MINAUR BAIA MARE
titi caca Tactiek proba atac
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
39.9 gemiddelde waardering 43.3
average Schieten excellent
adequate Passen good
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Iacomi met een sublieme pass. Türksoy rent richting de bal. Türksoy passt de bal in één keer door. Silivaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Silivaş draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bonaccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Entrialgo is nu in balbezit. Fernández Entrialgo passt de bal met de wreef. Silivaş is nu in balbezit. Silivaş schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Balaban kopt de bal weg. Árki is nu in balbezit. Árki speelt de bal door. Răcaru rent richting de bal. Răcaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Maibach maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Valaire bereikt de bal nog maar net als eerste. Silivaş verovert de bal door een tackle van achteren. Silivaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC.MINAUR BAIA MARE 0:1

23e minuut.
Türksoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Momot legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Türksoy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Türksoy kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Berezowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC.MINAUR BAIA MARE 0:2

24e minuut.
Sârgu trapt de bal weg. Türksoy met een sublieme pass. Alköprü probeert de bal aan de voet te houden. Silivaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Silivaş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC.MINAUR BAIA MARE 0:3

26e minuut.
Maibach kopt de bal weg. Abreu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szatmáry. Abreu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Árki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sârgu bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Valaire passt de bal in één keer door. Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatmáry schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szatmáry krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promo 60%, FC.MINAUR BAIA MARE 40%.
Promo - FC.MINAUR BAIA MARE 0:3

47e minuut.
Alköprü is nu in balbezit. Ostmann onderschept slim de pass. Valaire tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valaire krijgt een gele kaart. Ostmann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ostmann zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Iacomi probeert naar een medespeler te passen. Fernández Entrialgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Entrialgo passt de bal zonder na te denken. Bonaccio geeft een hoge lob. Vanucci rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Fernández Entrialgo is nu in balbezit. Fernández Entrialgo met een sublieme pass. Türksoy is nu in balbezit. Türksoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC.MINAUR BAIA MARE 0:4

68e minuut.
Alköprü is nu in balbezit. Ostmann verovert de bal door een tackle van achteren. Ostmann speelt de bal door. Silivaş is nu in balbezit. Silivaş draait met de bal, schiet en ... Berezowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Klungelig pakt Fernández Entrialgo de bal. Fernández Entrialgo geeft een lange en hoge pass. Alköprü kopt de bal weg. Iacomi is nu in balbezit. Iacomi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Silivaş rent richting de bal. Silivaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - FC.MINAUR BAIA MARE 0:5

82e minuut.
Iacomi onderschept slim de pass. Iacomi passt de bal in één keer door. Fernández Entrialgo met een sublieme pass. Türksoy rent richting de bal. Türksoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Inworp. Szatmáry met een snelle inworp. Silivaş is nu in balbezit. Ostmann is nu in balbezit. Ostmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promo 60%, FC.MINAUR BAIA MARE 40%.
Promo - FC.MINAUR BAIA MARE 0:5