Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.06
  • Stadion: Aron-Voda
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 19428
FC Aroneanu STIINTA BREAZA
T8 Tactiek extra
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
62 gemiddelde waardering 59.7
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Velasco Damas heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Velasco Damas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hristodorescu krijgt zijn hoofd ertegen. Chaina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aroneanu - STIINTA BREAZA 1:0

12e minuut.
Przybylski speelt de bal door. Fajardo is nu in balbezit. Bazalo begaat een overtreding. Fajardo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fajardo met een snel genomen vrije trap. Wewiórski is nu in balbezit. Wewiórski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lászka de bal onder controle te krijgen. Liga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Aroneanu - STIINTA BREAZA 1:1

30e minuut.
Chunchulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco Damas verovert de bal door een tackle van achteren. Velasco Damas geeft de bal voor. Hristodorescu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Klungelig pakt Fajardo de bal. Fajardo geeft een lange en hoge pass. Barberis kopt de bal weg. Wewiórski is nu in balbezit. Wewiórski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Teuns onderschept slim de pass. Teuns geeft de bal voor. Velasco Damas rent richting de bal. Velasco Damas geeft een lange en hoge pass. Hristodorescu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schjelderup springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aroneanu - STIINTA BREAZA 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aroneanu 47%, STIINTA BREAZA 53%.
FC Aroneanu - STIINTA BREAZA 2:1

58e minuut.
Teuns is nu in balbezit. Duret onderschept slim de pass. Duret speelt de bal door. Fajardo rent richting de bal. Fajardo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Velasco Damas geeft een lange en hoge pass. Hristodorescu is nu in balbezit. Przybylski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hristodorescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hristodorescu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Chaina bokst de bal weg.

88e minuut.
Klungelig pakt Lászka de bal. Bähler geeft een lange en hoge pass. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Aroneanu - STIINTA BREAZA 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aroneanu 59%, STIINTA BREAZA 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Aroneanu - STIINTA BREAZA 2:2