Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.06
  • Stadion: MARIUS LACATUS
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 26568
GLIKO dacic club
concentrat Tactiek Mauru
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.2 gemiddelde waardering 60.1
very good Schieten excellent
formidable Passen very good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Miculescu is nu in balbezit. Miculescu passt de bal in één keer door. Ţărus is nu in balbezit. Ţărus geeft de bal voor. Cambieri springt en kopt de bal. Karahan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Miculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Miculescu passt de bal in één keer door. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă geeft een lange en hoge pass. Cambieri springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Daar is Sze Wing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sze Wing geeft een lange en hoge pass. Musa is nu in balbezit. Musa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - dacic club 0:1

26e minuut.
Sze Wing geeft de bal voor. Motyka kopt de bal weg. Musa rent richting de bal. Musa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - dacic club 0:2

34e minuut.
Motyka passt de bal zonder na te denken. Sze Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Wing speelt de bal door. Musa is nu in balbezit. Musa draait met de bal, schiet en ... David bokst de bal weg. Adamiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Puchici de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Hacılı is nu in balbezit. Hacılı passt de bal met de wreef. Miculescu probeert naar een medespeler te passen. Bâtă rent richting de bal. Bâtă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - dacic club 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GLIKO 47%, dacic club 53%.
GLIKO - dacic club 1:2

46e minuut.
Corda komt het veld opgelopen. Ramselaar komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Musa rent richting de bal. Hacılı verovert de bal door een tackle van achteren. Hacılı geeft een hoge lob. Cambieri is nu in balbezit. Cambieri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Železnik passt de bal in één keer door. Vishnevskij heeft problemen om de bal te vangen. Vishnevskij probeert naar een medespeler te passen. Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamiak schiet op doel. David probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Hacılı is nu in balbezit. Hacılı geeft een lange en hoge pass. Paşcalău heeft problemen om de bal te vangen. Musa is nu in balbezit. Musa schiet op doel. David probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa passt de bal in één keer door. Daar is Vishnevskij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vishnevskij geeft een lange en hoge pass. Musa maakt een snoekduik en kopt de bal. David verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Adamiak is nu in balbezit. Adamiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - dacic club 1:3

74e minuut.
Inworp. Corda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramselaar geeft een hoge lob. Bâtă heeft problemen om de bal te vangen. Bâtă haalt uit met een fantastische trap. Karahan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Miculescu is nu in balbezit. Vishnevskij verovert de bal door een tackle van achteren. Vishnevskij passt de bal in één keer door. Musa heeft problemen om de bal te vangen. Musa haalt uit met een fantastische trap. David verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Železnik rent richting de bal. Železnik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ţărus met de inworp. Ramselaar geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Paşcalău onderschept slim de pass. Paşcalău probeert naar een medespeler te passen. Sze Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Wing geeft een lange en hoge pass. Paşcalău onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vishnevskij geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sze Wing geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GLIKO 49%, dacic club 51%.
GLIKO - dacic club 1:3