Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.06
  • Stadion: Giulesty
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 21792
Fc.Rapid.Best Politehnica Iasi
Defender`s Tactiek EXTRA
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 48
excellent Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Sturdza met een snelle inworp. Athanatos speelt de bal door. Daar is Ralph, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ralph schiet op doel. Lozza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Vilhunen kan de bal niet met de borst controleren. Yuexi is nu in balbezit. Araújo da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralph verovert de bal door een tackle van achteren. Ralph draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Crasnojosu probeert naar een medespeler te passen. Briffa met een sublieme pass. Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Briffa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaliciak is nu in balbezit. Kaliciak passt de bal in één keer door. Briffa geeft de bal voor. Otero krijgt zijn hoofd ertegen. Gisbert bokst de bal weg.

21e minuut.
Fulga is nu in balbezit. Fulga geeft een lange en hoge pass. Briffa kopt de bal weg. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Otero onderschept slim de pass. Fydrych bereikt de bal nog maar net als eerste. Fydrych geeft een hoge lob. Otero geeft de bal voor. Gharabaghtsyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Athanatos geeft een lange en hoge pass. Yuexi kopt de bal weg. Ralph heeft problemen om de bal te vangen. Ralph draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Politehnica Iasi 0:1

39e minuut.
Athanatos met een sublieme pass. Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga passt de bal met de wreef. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero haalt uit met een fantastische trap. Gisbert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sturdza bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Takala. Sturdza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fulga met een snel genomen vrije trap. Crasnojosu is nu in balbezit. Ralph onderschept slim de pass. Ralph draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Rapid.Best 45%, Politehnica Iasi 55%.
Fc.Rapid.Best - Politehnica Iasi 0:1

53e minuut.
Takala met een sublieme pass. Otero is nu in balbezit. Kaliciak rent richting de bal. Otero is nu in balbezit. Otero draait met de bal, schiet en ... Gisbert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fulga rent richting de bal. Fulga geeft een hoge lob. Serralheiro probeert de bal met de borst te controleren. Yuexi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuexi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Klungelig pakt Crasnojosu de bal. Athanatos met een sublieme pass. Serralheiro rent richting de bal. Yuexi onderschept slim de pass. Yuexi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Athanatos probeert naar een medespeler te passen. Załoga verovert de bal door een tackle van achteren. Yuexi rent richting de bal. Yuexi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Politehnica Iasi 0:2

62e minuut.
Crasnojosu verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Oană zal de hoekschop nemen. Ralph springt en kopt de bal. Lozza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Politehnica Iasi 0:3

66e minuut.
Kaliciak onderschept slim de pass. Kaliciak passt de bal in één keer door. Otero is nu in balbezit. Otero haalt uit met een fantastische trap. Gisbert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Politehnica Iasi 1:3

69e minuut.
Lara rent richting de bal. Briffa is nu in balbezit. Briffa geeft de bal voor. Otero is nu in balbezit. Otero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Takala geeft een hoge lob. Lara kopt de bal weg. Otero is nu in balbezit. Otero draait met de bal, schiet en ... Gisbert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Rapid.Best - Politehnica Iasi 2:3

85e minuut.
Gisbert trapt de bal weg van het doel. Briffa rent richting de bal. Briffa passt de bal met de wreef. Ralph is nu in balbezit. Ralph schiet op doel. Lozza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Rapid.Best 41%, Politehnica Iasi 59%.
Fc.Rapid.Best - Politehnica Iasi 2:3