Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.06
  • Stadion: AFROJACK Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3972
AFROJACK luptatorii
352 Tactiek 5
57% Balbezit 43%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 54.8
solid Schieten very good
solid Passen solid
formidable Verdedigen very good


20e minuut.
Tuohimaa met een sublieme pass. Babalioutas is nu in balbezit. Babalioutas passt de bal in één keer door. Clever is nu in balbezit. Clever draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mahjoub met een sublieme pass. Babalioutas rent richting de bal. Babalioutas passt de bal zonder na te denken. Clever bereikt de bal nog maar net als eerste. Clever schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mambretti met een sublieme pass. do Santos heeft problemen om de bal te vangen. do Santos passt de bal zonder na te denken. Clever rent richting de bal. Clever haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Doeltrap. Mnich trapt de bal weg van het doel. Stawczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Babalioutas de bal. Babalioutas haalt uit met een fantastische trap. Mnich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Thành Vinh verovert de bal door een tackle van achteren. Thành Vinh probeert naar een medespeler te passen. Ghislieri speelt de bal door. Babalioutas rent richting de bal. Babalioutas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
do Santos is nu in balbezit. do Santos passt de bal zonder na te denken. Clever is nu in balbezit. Clever draait met de bal, schiet en ... Mnich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFROJACK - luptatorii 0:1

44e minuut.
Babalioutas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kavina zijn tegenspeler op de grond. Babalioutas raakt geblesseerd tijdens het duel. Ghislieri met een snel genomen vrije trap. Clever springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Thành Vinh trapt de bal weg. Stawczyk kopt de bal weg. Clever probeert de bal met de borst te controleren. Babalioutas is nu in balbezit. Babalioutas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFROJACK - luptatorii 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFROJACK 55%, luptatorii 45%.
AFROJACK - luptatorii 0:2

47e minuut.
Odrwąż onderschept slim de pass. Odrwąż passt de bal zonder na te denken. Gruntorád met een sublieme pass. Sava is nu in balbezit. Sava draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
do Santos passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Colméia de bal onder controle te krijgen. Babalioutas rent richting de bal. Clever is nu in balbezit. Clever draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Babalioutas is nu in balbezit. Babalioutas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFROJACK - luptatorii 0:3

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Eftene komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Odrwąż probeert naar een medespeler te passen. Balköy kan de bal niet met de borst controleren. Mambretti speelt de bal door. Clever rent richting de bal. Clever schiet op doel. Paal! Mnich bokst de bal weg. Babalioutas bereikt de bal nog maar net als eerste. Babalioutas draait met de bal, schiet en ... Mnich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFROJACK - luptatorii 0:4

64e minuut.
Gruntorád geeft een hoge lob. do Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. do Santos passt de bal met de wreef. Clever bereikt de bal nog maar net als eerste. Clever schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFROJACK - luptatorii 0:5

70e minuut.
Buitenspel voor Sava. Goede buitenspelval van de verdediging. Smółko komt het veld opgelopen.

79e minuut.
do Santos rent richting de bal. do Santos passt de bal met de wreef. Clever bereikt de bal nog maar net als eerste. do Santos rent richting de bal. do Santos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. do Santos heeft problemen om de bal te vangen. do Santos geeft een hoge lob. Clever springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Şuler speelt de bal door. Fliegel is nu in balbezit. Fliegel geeft de bal voor. Gruntorád bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruntorád geeft een hoge lob. Badalato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Smółko speelt de bal door. Ghislieri rent richting de bal. Ghislieri passt de bal in één keer door. Clever rent richting de bal. Clever draait met de bal, schiet en ... Mnich bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Sava heeft problemen om de bal te vangen. Şuler is nu in balbezit. Stawczyk begaat een overtreding. Şuler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Motyliński komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFROJACK 51%, luptatorii 49%.
AFROJACK - luptatorii 0:5