Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corvinul HD team duct
Attack Tactiek gogu 2
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 56
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.8 gemiddelde waardering 47.7
poor Schieten outstanding
average Passen excellent
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Thanh Việt is nu in balbezit. Moţoc rent richting de bal. Moţoc passt de bal met de wreef. Fodor is nu in balbezit. Fodor haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Quyết verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Peynirci is nu in balbezit. Peynirci passt de bal met de wreef. Packeisen speelt de bal door. Fodor rent richting de bal. Fodor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Peynirci bereikt de bal nog maar net als eerste. Peynirci probeert naar een medespeler te passen. Fodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodor haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Quyết maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - team duct 0:1

9e minuut.
Thanh Việt rent richting de bal. Fodor is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moţoc. Moţoc krijgt een gele kaart. Fodor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Thanh Việt komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moţoc kopt de bal weg. Thanh Việt is nu in balbezit. Thanh Việt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Nemdertaler rent richting de bal. Bělohoubek onderschept slim de pass. Bělohoubek probeert naar een medespeler te passen. Fodor is nu in balbezit. Fodor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Doeltrap. Hoàng Quyết trapt de bal weg van het doel. Dohm kopt de bal weg. Thanh Việt is nu in balbezit. Thanh Việt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - team duct 0:2

13e minuut.
Inworp. Dohm met een snelle inworp. Packeisen is nu in balbezit. Packeisen geeft een hoge lob. Fodor krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hoàng Quyết speelt de bal door. Martínez Escamilla kopt de bal weg. Thanh Việt is nu in balbezit. Thanh Việt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - team duct 0:3

16e minuut.
Martínez Escamilla is nu in balbezit. Martínez Escamilla geeft een hoge lob. Fodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodor schiet op doel. De bal raakt de paal. De bal rolt over de achterlijn. Hoàng Quyết trapt de bal weg van het doel. Peynirci kopt de bal weg. Fodor rent richting de bal. Fodor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Staub geeft de bal voor. Dohm kopt de bal weg. Packeisen geeft een lange en hoge pass. Fodor maakt een snoekduik en kopt de bal. Hoàng Quyết maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klimko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Packeisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Packeisen geeft een hoge lob. Fodor springt en kopt de bal. Hoàng Quyết bokst de bal weg.

23e minuut.
Peynirci probeert naar een medespeler te passen. Staub rent richting de bal. Fodor verovert de bal door een tackle van achteren. Fodor draait met de bal, schiet en ... Hoàng Quyết werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Dohm probeert naar een medespeler te passen. Packeisen rent richting de bal. Packeisen met een sublieme pass. Fodor is nu in balbezit. Fodor draait met de bal, schiet en ... Hoàng Quyết bokst de bal weg.

29e minuut.
Peynirci is nu in balbezit. Peynirci passt de bal zonder na te denken. Fodor rent richting de bal. Fodor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - team duct 0:4

30e minuut.
Balašević is nu in balbezit. Fodor onderschept slim de pass. Thanh Việt rent richting de bal. Thanh Việt schiet op doel. Hoàng Quyết werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - team duct 0:5

32e minuut.
Dohm met een sublieme pass. Peynirci is nu in balbezit. Peynirci geeft een hoge lob. Fodor is nu in balbezit. Fodor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - team duct 0:6

34e minuut.
Nemdertaler passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vişinescu de bal. Fodor is nu in balbezit. Fodor haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Quyết werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Peynirci met de inworp. Thanh Việt geeft de bal voor. Fodor rent richting de bal. Fodor schiet op doel. Hoàng Quyết probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Staub de bal onder controle te krijgen. Moţoc is nu in balbezit. Fodor verovert de bal door een tackle van achteren. Fodor schiet op doel. Hoàng Quyết kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Staub heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - team duct 0:7

38e minuut.
Martínez Escamilla verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Escamilla probeert naar een medespeler te passen. Fodor heeft problemen om de bal te vangen. Thanh Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Việt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - team duct 0:8

42e minuut.
Dohm probeert naar een medespeler te passen. Daar is Packeisen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Packeisen geeft een lange en hoge pass. Fodor maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Staub de bal. Hoàng Quyết probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Inworp. Hoddle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moţoc is nu in balbezit. Packeisen verovert de bal door een tackle van achteren. Packeisen geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Piñero komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinul HD 92%, team duct 8%.
Corvinul HD - team duct 0:8

46e minuut.
Martínez Escamilla speelt de bal door. Packeisen rent richting de bal. Packeisen probeert naar een medespeler te passen. Martínez Escamilla geeft een hoge lob. Fodor springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Doeltrap. Piñero trapt de bal weg van het doel. Dohm kopt de bal weg. Klungelig pakt Thanh Việt de bal. Thanh Việt draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Bělohoubek kopt de bal weg. Peynirci bereikt de bal nog maar net als eerste. Peynirci passt de bal zonder na te denken. Thanh Việt is nu in balbezit. Thanh Việt draait met de bal, schiet en ... Piñero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Văduva kopt de bal weg. Dohm speelt de bal door. Fodor heeft problemen om de bal te vangen. Thanh Việt rent richting de bal. Thanh Việt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Peynirci is nu in balbezit. Peynirci speelt de bal door. Thanh Việt rent richting de bal. Thanh Việt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - team duct 0:9

56e minuut.
Peynirci bereikt de bal nog maar net als eerste. Peynirci passt de bal in één keer door. Fodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Thanh Việt de bal. Thanh Việt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Peynirci zal de hoekschop nemen. Fodor krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

57e minuut.
Thanh Việt rent richting de bal. Thanh Việt probeert naar een medespeler te passen. Fodor is nu in balbezit. Fodor haalt uit met een fantastische trap. Piñero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - team duct 0:10

58e minuut.
Balašević is nu in balbezit. Thanh Việt onderschept slim de pass. Thanh Việt speelt de bal door. Fodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodor draait met de bal, schiet en ... Piñero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Staub bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodor onderschept slim de pass. Fodor draait met de bal, schiet en ... Piñero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - team duct 0:11

60e minuut.
Klungelig pakt Balašević de bal. Fodor is nu in balbezit. Balašević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balašević krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Piñero probeert naar een medespeler te passen. Dohm kopt de bal weg. Hoddle heeft problemen om de bal te vangen. Thanh Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Việt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - team duct 0:12

68e minuut.
Peynirci bereikt de bal nog maar net als eerste. Peynirci probeert naar een medespeler te passen. Thanh Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Việt draait met de bal, schiet en ... Piñero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - team duct 0:13

71e minuut.
Packeisen passt de bal met de wreef. Fodor is nu in balbezit. Thanh Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Việt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Hoddle geeft een hoge lob. Peynirci kopt de bal weg. Fodor heeft problemen om de bal te vangen. Fodor schiet op doel. Piñero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - team duct 0:14

77e minuut.
Martínez Escamilla heeft problemen om de bal te vangen. Martínez Escamilla geeft de bal voor. Daar is Fodor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fodor draait met de bal, schiet en ... Staub probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Packeisen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fodor springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Peynirci is nu in balbezit. Peynirci probeert naar een medespeler te passen. Thanh Việt rent richting de bal. Thanh Việt haalt uit met een fantastische trap. Piñero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Packeisen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Thanh Việt de bal. Staub bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Việt verovert de bal door een tackle van achteren. Thanh Việt draait met de bal, schiet en ... Piñero bokst de bal weg. Daar is Balašević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fodor is nu in balbezit. Fodor draait met de bal, schiet en ... Piñero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - team duct 0:15

85e minuut.
Balašević geeft de bal voor. Thanh Việt met een sublieme pass. Peynirci bereikt de bal nog maar net als eerste. Peynirci heeft problemen om de bal te vangen. Peynirci draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Peynirci geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fodor springt en kopt de bal. Piñero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Thanh Việt geeft een lange en hoge pass. Piñero werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Staub kopt de bal weg. Fodor is nu in balbezit. Fodor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Thanh Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Thanh Việt is nu in balbezit. Thanh Việt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - team duct 0:16

90e minuut.
Peynirci geeft een hoge lob. Daar is Packeisen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Packeisen geeft de bal voor. Fodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodor draait met de bal, schiet en ... Piñero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Fodor schiet op doel. Staub probeert de bal aan de voet te houden. Packeisen rent richting de bal. Packeisen geeft een lange en hoge pass. Fodor krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinul HD 81%, team duct 19%.
Corvinul HD - team duct 0:16