Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
luptatorii Politehnica Iasi
5 Tactiek EXTRA
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
56.8 gemiddelde waardering 48.5
solid Schieten good
solid Passen very good
very good Verdedigen good


5e minuut.
Burduşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Burduşel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holprig met een snelle inworp. Mambretti geeft een hoge lob. Gisbert bokst de bal weg. Paal! Clever is nu in balbezit. Clever draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
luptatorii - Politehnica Iasi 1:0

10e minuut.
Mahjoub speelt de bal door. Mambretti rent richting de bal. Mambretti draait met de bal, schiet en ... Mendiola probeert de bal aan de voet te houden. Ghislieri geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Tuohimaa speelt de bal door. Athanatos rent richting de bal. Athanatos speelt de bal door. Ralph rent richting de bal. Ralph haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Oană rent richting de bal. Stawczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Stawczyk geeft de bal voor. Babalioutas rent richting de bal. Babalioutas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Sturdza is nu in balbezit. Clever onderschept slim de pass. Fydrych tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fydrych krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Ghislieri kopt de bal weg. Burduşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Babalioutas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Babalioutas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: luptatorii 42%, Politehnica Iasi 58%.
luptatorii - Politehnica Iasi 1:0

53e minuut.
Mahjoub heeft problemen om de bal te vangen. Mahjoub geeft een hoge lob. Fydrych rent richting de bal. Clever onderschept slim de pass. Clever haalt uit met een fantastische trap. Gisbert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Stawczyk onderschept slim de pass. Stawczyk geeft een lange en hoge pass. Babalioutas is nu in balbezit. Babalioutas schiet op doel. Gisbert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
luptatorii - Politehnica Iasi 2:0

55e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gisbert niet meer kan verder spelen. Tollebeek komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Oană rent richting de bal. Mambretti onderschept slim de pass. Mambretti probeert naar een medespeler te passen. do Santos rent richting de bal. do Santos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Burduşel kopt de bal weg. Athanatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stawczyk krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Stawczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Athanatos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yuexi de bal. Yuexi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
luptatorii - Politehnica Iasi 2:1

72e minuut.
Grgat rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Babalioutas. Grgat raakt geblesseerd tijdens het duel. Grgat zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Holprig is nu in balbezit. Holprig passt de bal in één keer door. do Santos is nu in balbezit. do Santos geeft een hoge lob. Tollebeek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Ghislieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghislieri passt de bal zonder na te denken. Mambretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mambretti geeft de bal voor. Babalioutas krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: luptatorii 35%, Politehnica Iasi 65%.
luptatorii - Politehnica Iasi 2:1