Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.06
  • Stadion: AFROJACK Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2266
AFROJACK Fc.Rapid.Best
352 Tactiek Defender`s
53% Balbezit 47%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.7 gemiddelde waardering 57.4
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen solide
uitmuntend Verdedigen solide


4e minuut.
Kistowski passt de bal met de wreef. Takala rent richting de bal. Takala geeft de bal voor. Gharabaghtsyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Mnich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFROJACK - Fc.Rapid.Best 0:1

6e minuut.
Takala passt de bal in één keer door. Otero is nu in balbezit. Otero passt de bal in één keer door. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan haalt uit met een fantastische trap. Mnich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Thành Vinh is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sobol` met de inworp. Balköy geeft een lange en hoge pass. Sava krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AFROJACK - Fc.Rapid.Best 1:1

16e minuut.
Załoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava onderschept slim de pass. Vilhunen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sava is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sava legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Lozza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFROJACK - Fc.Rapid.Best 2:1

19e minuut.
Crasnojosu kopt de bal weg. Briffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Briffa passt de bal met de wreef. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan schiet op doel. Mnich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Otero rent richting de bal. Otero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

21e minuut.
Kaliciak passt de bal in één keer door. Gharabaghtsyan rent richting de bal. Motyliński begaat een overtreding. Motyliński krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Briffa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Otero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Colméia. Otero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gharabaghtsyan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Mnich bokst de bal weg. Otero is nu in balbezit. Otero schiet op doel. De bal raakt de paal. Takala geeft de bal voor. Gharabaghtsyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Mnich werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Kavina de bal. Otero rent richting de bal. Otero haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AFROJACK - Fc.Rapid.Best 2:2

33e minuut.
Briffa speelt de bal door. Kaliciak is nu in balbezit. Kaliciak passt de bal zonder na te denken. Daar is Gharabaghtsyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Vilhunen probeert naar een medespeler te passen. Briffa rent richting de bal. Briffa passt de bal zonder na te denken. Otero is nu in balbezit. Otero schiet op doel. Mnich bokst de bal weg.

41e minuut.
Sobol` rent richting de bal. Briffa verovert de bal door een tackle van achteren. Briffa speelt de bal door. Gharabaghtsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Mnich trapt de bal weg. Kaliciak probeert naar een medespeler te passen. Otero rent richting de bal. Otero draait met de bal, schiet en ... Mnich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFROJACK - Fc.Rapid.Best 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFROJACK 68%, Fc.Rapid.Best 32%.
AFROJACK - Fc.Rapid.Best 2:3

50e minuut.
Gharabaghtsyan heeft problemen om de bal te vangen. Otero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Colméia. Colméia krijgt een gele kaart. Otero raakt geblesseerd tijdens het duel. Kaliciak komt bij de bal en schiet. Mnich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFROJACK - Fc.Rapid.Best 2:4

55e minuut.
Odrwąż is nu in balbezit. Kaliciak onderschept slim de pass. Kaliciak passt de bal in één keer door. Otero is nu in balbezit. Otero schiet op doel. Mnich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Kaliciak is nu in balbezit. Kistowski is nu in balbezit. Kistowski probeert naar een medespeler te passen. Gharabaghtsyan heeft problemen om de bal te vangen. Gharabaghtsyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mnich speelt de bal door. Balköy kopt de bal weg. Vilhunen probeert de bal aan de voet te houden. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Colméia probeert de bal met de borst te controleren. Otero is nu in balbezit. Otero passt de bal zonder na te denken. Gharabaghtsyan rent richting de bal. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliciak rent richting de bal. Otero rent richting de bal. Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Kaliciak met een sublieme pass. Colméia is nu in balbezit. Otero verovert de bal door een tackle van achteren. Otero schiet op doel. Mnich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFROJACK - Fc.Rapid.Best 2:5

83e minuut.
Sobol` bereikt de bal nog maar net als eerste. Briffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Briffa geeft een hoge lob. Gharabaghtsyan is nu in balbezit. Gharabaghtsyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gharabaghtsyan rent richting de bal. Gharabaghtsyan haalt uit met een fantastische trap. Mnich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFROJACK - Fc.Rapid.Best 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFROJACK 64%, Fc.Rapid.Best 36%.
AFROJACK - Fc.Rapid.Best 2:6