Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.06
  • Stadion: Smashers Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 19868
Smashers team duct
NC Tactiek gogu 2
50% Balbezit 50%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 48.1
solide Schieten formidabel
redelijk Passen solide
formidabel Verdedigen redelijk


1e minuut.
Vişoianu passt de bal in één keer door. Beteringhe probeert de bal aan de voet te houden. Thanh Việt is nu in balbezit. Thanh Việt draait met de bal, schiet en ... Todon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Peynirci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thanh Việt probeert naar een medespeler te passen. Packeisen rent richting de bal. Packeisen haalt uit met een fantastische trap. Todon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Peynirci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thanh Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Việt passt de bal met de wreef. Packeisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Packeisen draait met de bal, schiet en ... Todon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Thanh Việt is nu in balbezit. Thanh Việt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - team duct 0:1

4e minuut.
Martínez Escamilla speelt de bal door. Packeisen met een sublieme pass. Fodor is nu in balbezit. Fodor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Dohm passt de bal in één keer door. Packeisen met een sublieme pass. Fodor is nu in balbezit. Fodor schiet op doel. Todon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - team duct 0:2

7e minuut.
Beteringhe probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Peynirci met een snelle inworp. Thanh Việt rent richting de bal. Thanh Việt probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fodor is nu in balbezit. Fodor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - team duct 0:3

9e minuut.
Todon trapt de bal weg van het doel. Vişoianu kopt de bal weg. Beteringhe probeert naar een medespeler te passen. Fodor rent richting de bal. Fodor draait met de bal, schiet en ... Todon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Martínez Escamilla speelt de bal door. Dohm speelt de bal door. Packeisen probeert naar een medespeler te passen. Fodor rent richting de bal. Fodor haalt uit met een fantastische trap. Todon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - team duct 0:4

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Peynirci neemt de hoekschop. Packeisen rent richting de bal. Packeisen schiet op doel. Todon probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Peynirci rent richting de bal. Peynirci passt de bal zonder na te denken. Fodor is nu in balbezit. Fodor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - team duct 0:5

23e minuut.
Thanh Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Việt passt de bal zonder na te denken. Fodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodor haalt uit met een fantastische trap. Todon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - team duct 0:6

23e minuut.
Pokrovac geeft de bal voor. Thanh Việt kopt de bal weg. Fodor is nu in balbezit. Fodor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - team duct 0:7

28e minuut.
Daar is Dohm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vişoianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişoianu geeft een lange en hoge pass. Fodor rent richting de bal. Fodor draait met de bal, schiet en ... Todon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Thanh Việt met een sublieme pass. Todon met een sublieme pass. Vişoianu geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Peynirci neemt de hoekschop. Todon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Packeisen probeert de bal met de borst te controleren. Todon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Packeisen rent richting de bal. Packeisen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - team duct 0:8

33e minuut.
Dohm probeert naar een medespeler te passen. Packeisen probeert naar een medespeler te passen. Fodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodor schiet op doel. Todon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - team duct 0:9

39e minuut.
Wadoń met een sublieme pass. Bělohoubek rent richting de bal. Bělohoubek passt de bal zonder na te denken. Packeisen rent richting de bal. Packeisen passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fodor is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Packeisen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fodor maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Vişoianu geeft een hoge lob. Inworp. Peynirci met een snelle inworp. Thanh Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Việt passt de bal in één keer door. Todon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - team duct 0:10

43e minuut.
Peynirci met de inworp. Thanh Việt is nu in balbezit. Thanh Việt passt de bal in één keer door. Daar is Fodor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fodor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vişoianu verovert de bal door een tackle van achteren. Packeisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Packeisen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Packeisen geeft een lange en hoge pass. Todon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smashers 87%, team duct 13%.
Smashers - team duct 0:10

46e minuut.
Packeisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Packeisen passt de bal met de wreef. Fodor is nu in balbezit. Fodor draait met de bal, schiet en ... Todon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - team duct 0:11

53e minuut.
Dohm passt de bal zonder na te denken. Packeisen speelt de bal door. Thanh Việt heeft problemen om de bal te vangen. Thanh Việt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - team duct 0:12

54e minuut.
Peynirci met de inworp. Thanh Việt probeert naar een medespeler te passen. Fodor is nu in balbezit. Fodor draait met de bal, schiet en ... Todon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - team duct 0:13

56e minuut.
Bělohoubek probeert naar een medespeler te passen. Packeisen rent richting de bal. Packeisen passt de bal met de wreef. Fodor is nu in balbezit. Fodor draait met de bal, schiet en ... Todon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Biedermann geeft de bal voor. Peynirci heeft problemen om de bal te vangen. Peynirci kopt de bal weg. Fodor is nu in balbezit. Fodor haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Martínez Escamilla met een sublieme pass. Packeisen rent richting de bal. Packeisen geeft de bal voor. Fodor springt en kopt de bal. Todon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - team duct 0:14

62e minuut.
Thanh Việt probeert naar een medespeler te passen. Packeisen rent richting de bal. Packeisen geeft de bal voor. Todon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Fodor springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - team duct 0:15

62e minuut.
Beteringhe met een sublieme pass. Vişoianu heeft problemen om de bal te vangen. Vişoianu passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Peynirci neemt de hoekschop. Dohm kopt de bal weg. Todon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - team duct 0:16

65e minuut.
Serbezov onderschept slim de pass. Serbezov passt de bal in één keer door. Fodor rent richting de bal. Fodor haalt uit met een fantastische trap. Todon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - team duct 0:17

65e minuut.
Vişoianu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Beteringhe de bal. Fodor verovert de bal door een tackle van achteren. Fodor haalt uit met een fantastische trap. Todon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - team duct 0:18

67e minuut.
Peynirci met een snelle inworp. Martínez Escamilla is nu in balbezit. Martínez Escamilla passt de bal zonder na te denken. Packeisen is nu in balbezit. Packeisen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Martínez Escamilla met een sublieme pass. Packeisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Packeisen passt de bal met de wreef. Fodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodor haalt uit met een fantastische trap. Todon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Dohm speelt de bal door. Packeisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Packeisen passt de bal met de wreef. Fodor is nu in balbezit. Fodor draait met de bal, schiet en ... Todon bokst de bal weg.

81e minuut.
Thanh Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodor is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Vişoianu ... Strafschop! Vişoianu krijgt een gele kaart. Fodor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Thanh Việt legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - team duct 0:19

83e minuut.
Serbezov speelt de bal door. Dohm met een sublieme pass. Packeisen is nu in balbezit. Packeisen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - team duct 0:20

87e minuut.
Inworp. Peynirci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rzeczycki onderschept slim de pass. Packeisen rent richting de bal. Packeisen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Peynirci passt de bal met de wreef. Packeisen speelt de bal door. Fodor rent richting de bal. Fodor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - team duct 0:21

90e minuut.
Dohm met een sublieme pass. Packeisen probeert naar een medespeler te passen. Fodor rent richting de bal. Fodor schiet op doel. Todon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - team duct 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smashers 93%, team duct 7%.
Smashers - team duct 0:22