Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corvinul HD Smashers
Attack Tactiek NC
41% Balbezit 59%
28% Spel op eigen helft 72%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 51.2
weak Schieten solid
average Passen average
average Verdedigen excellent


2e minuut.
Vişoianu rent richting de bal. Văduva onderschept slim de pass. Văduva passt de bal met de wreef. Nemdertaler rent richting de bal. Nemdertaler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Vişoianu is nu in balbezit. Balašević rent richting de bal. Vişoianu onderschept slim de pass. Vişoianu heeft problemen om de bal te vangen. Vişoianu draait met de bal, schiet en ... Hoàng Quyết kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Moţoc passt de bal met de wreef. Nemdertaler probeert de bal aan de voet te houden. Nemdertaler probeert naar een medespeler te passen. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun haalt uit met een fantastische trap. Todon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Biedermann speelt de bal door. Azadvətən met een sublieme pass. Stuparević rent richting de bal. Stuparević schiet op doel. Hoàng Quyết bokst de bal weg. Hoàng Quyết probeert naar een medespeler te passen. Vişinescu kopt de bal weg. Moţoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuparević onderschept slim de pass. Stuparević haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Quyết bokst de bal weg.

24e minuut.
Stuparević probeert naar een medespeler te passen. Azadvətən is nu in balbezit. Azadvətən geeft een lange en hoge pass. Stuparević rent richting de bal. Stuparević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Inworp. Văduva met een snelle inworp. Moţoc speelt de bal door. Vişinescu probeert naar een medespeler te passen. Vişoianu verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal. Nemdertaler is nu in balbezit. Nemdertaler draait met de bal, schiet en ... Todon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - Smashers 1:0

33e minuut.
Daar is Stuparević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văduva rent richting de bal. Stuparević verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Stuparević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stuparević schiet op doel. Hoàng Quyết probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Klungelig pakt Vişinescu de bal. Balašević is nu in balbezit. Vişoianu onderschept slim de pass. Daar is Vişoianu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vişoianu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piñero komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinul HD 39%, Smashers 61%.
Corvinul HD - Smashers 1:0

51e minuut.
Vişinescu passt de bal zonder na te denken. Nemdertaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemdertaler passt de bal met de wreef. Crăciun rent richting de bal. Crăciun haalt uit met een fantastische trap. Todon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Balašević met een sublieme pass. Hoddle geeft een lange en hoge pass. Daar is Nemdertaler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crăciun rent richting de bal. Crăciun draait met de bal, schiet en ... Todon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Fernández Rebollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Văduva met de inworp. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Vişoianu probeert naar een medespeler te passen. Stuparević is nu in balbezit. Hoddle is nu in balbezit. Stuparević onderschept slim de pass. Stuparević draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Vişoianu onderschept slim de pass. Vişoianu heeft problemen om de bal te vangen. Staub tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Staub krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Hoddle kopt de bal weg. Moţoc rent richting de bal. Azadvətən verovert de bal door een tackle van achteren. Azadvətən draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinul HD 18%, Smashers 82%.
Corvinul HD - Smashers 1:0