Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.06
  • Stadion: team duct Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 10408
team duct F.C. Univers. Craiova
gogu 2 Tactiek Sweep
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 44.9
uitstekend Schieten goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


9e minuut.
Thanh Việt kopt de bal weg. Packeisen controleert de bal met de borst. Packeisen speelt de bal door. Fodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Daar is Bambosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bambosz geeft een lange en hoge pass. Knutzen speelt de bal door. Klungelig pakt Çalıcıoğlu de bal. Çalıcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Bergamino bokst de bal weg.

15e minuut.
Packeisen passt de bal in één keer door. Thanh Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Göybulak. Thanh Việt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dohm komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Udroiu rent richting de bal. Knutzen geeft een hoge lob. Klimko kan de bal niet met de borst controleren. Çalıcıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Çalıcıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Peynirci kopt de bal weg. Thanh Việt is nu in balbezit. Thanh Việt met een sublieme pass. Fodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodor draait met de bal, schiet en ... Buda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Thanh Việt geeft een hoge lob. Fodor is nu in balbezit. Fodor haalt uit met een fantastische trap. Vilar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
team duct - F.C. Univers. Craiova 1:0

38e minuut.
Martínez Escamilla verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Escamilla met een sublieme pass. Thanh Việt is nu in balbezit. Fodor is nu in balbezit. Fodor draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Dohm geeft de bal voor. Thanh Việt is nu in balbezit. Vilar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Thanh Việt raakt geblesseerd tijdens het duel. Thanh Việt neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
team duct - F.C. Univers. Craiova 2:0

43e minuut.
Martínez Escamilla rent richting de bal. Martínez Escamilla speelt de bal door. Thanh Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Việt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
team duct - F.C. Univers. Craiova 3:0

45e minuut.
Serbezov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Udroiu met de inworp. Ploaie rent richting de bal. Ploaie geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team duct 27%, F.C. Univers. Craiova 73%.
team duct - F.C. Univers. Craiova 3:0

53e minuut.
Daar is Martínez Escamilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez Escamilla passt de bal zonder na te denken. Fodor rent richting de bal. Fodor draait met de bal, schiet en ... Tres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Vilar geeft de bal voor. Daar is Udroiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez Escamilla probeert naar een medespeler te passen. Fodor rent richting de bal. Fodor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Klungelig pakt Dohm de bal. Dohm probeert naar een medespeler te passen. Fodor is nu in balbezit. Fodor haalt uit met een fantastische trap. Buda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Göybulak rent richting de bal. Göybulak passt de bal in één keer door. Martínez Escamilla probeert naar een medespeler te passen. Thanh Việt rent richting de bal. Thanh Việt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Peynirci geeft de bal voor. Packeisen krijgt zijn hoofd ertegen. Fodor heeft problemen om de bal te vangen. Fodor haalt uit met een fantastische trap. Buda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
team duct - F.C. Univers. Craiova 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team duct 29%, F.C. Univers. Craiova 71%.
team duct - F.C. Univers. Craiova 4:0