Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Politehnica Iasi Smashers
EXTRA Tactiek Bursucel o ia pe
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
47.2 gemiddelde waardering 46.1
solid Schieten good
very good Passen adequate
adequate Verdedigen good


19e minuut.
Athanatos probeert naar een medespeler te passen. Oană geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rolando de bal. Ralph bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralph haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ralph bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralph geeft een hoge lob. Rolando probeert de bal aan de voet te houden. Mendina rent richting de bal. Mendina draait met de bal, schiet en ... Eremia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ralph rent richting de bal. Ralph haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - Smashers 1:0

24e minuut.
Mendina is nu in balbezit. Lenčák onderschept slim de pass. Lenčák probeert naar een medespeler te passen. Ralph rent richting de bal. Ralph schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Athanatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralph bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanatos rent richting de bal. Ralph rent richting de bal. Ralph schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Politehnica Iasi 53%, Smashers 47%.
Politehnica Iasi - Smashers 1:0

63e minuut.
Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Eikås onderschept slim de pass. Mendiola begaat een overtreding. Mendiola krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Athanatos geeft een hoge lob. Mendina kopt de bal weg. Ralph bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralph draait met de bal, schiet en ... Eremia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - Smashers 2:0

74e minuut.
Lenčák rent richting de bal. Lenčák geeft een hoge lob. Daar is Mendina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendina draait met de bal, schiet en ... Lenčák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Fedorca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţescu onderschept slim de pass. Ghiţescu geeft een lange en hoge pass. Eikås is nu in balbezit. Eikås geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Politehnica Iasi 55%, Smashers 45%.
Politehnica Iasi - Smashers 2:0