Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.07
  • Stadion: BAD Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 13969
BAD FC Ardeo Parlea
ftt Tactiek 442
42% Balbezit 58%
53% Spel op eigen helft 47%
18 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
61.6 gemiddelde waardering 66.2
incredible Schieten outstanding
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


3e minuut.
Capanni passt de bal in één keer door. Romanowicz is nu in balbezit. Basilicata verovert de bal door een tackle van achteren. Basilicata schiet op doel. Topek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - FC Ardeo Parlea 0:1

14e minuut.
Klungelig pakt Bogoescu de bal. Bogoescu geeft de bal voor. Chişcă kopt de bal weg. Noé rent richting de bal. Noé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BAD - FC Ardeo Parlea 1:1

19e minuut.
Romanowicz geeft een lange en hoge pass. Stănică kopt de bal weg. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu draait met de bal, schiet en ... Suolahti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - FC Ardeo Parlea 2:1

20e minuut.
Le Coz probeert naar een medespeler te passen. Basilicata bereikt de bal nog maar net als eerste. Oasenegre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oasenegre krijgt een gele kaart. Basilicata raakt geblesseerd tijdens het duel. Hochschorner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Capanni maakt een snoekduik en kopt de bal. Topek bokst de bal weg.

27e minuut.
Bobo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oasenegre met een snelle inworp. Dumitraşcu rent richting de bal. Dumitraşcu draait met de bal, schiet en ... Suolahti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Le Coz passt de bal in één keer door. Oasenegre speelt de bal door. de Wijs probeert naar een medespeler te passen. Madlung geeft een hoge lob. Basilicata krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Romanowicz geeft de bal voor. Inworp. Le Coz met de inworp. Basilicata is nu in balbezit. Basilicata geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BAD - FC Ardeo Parlea 2:2

43e minuut.
Buitenspel voor Basilicata. Goede buitenspelval van de verdediging. Romanowicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Stănică met een sublieme pass. Dumitraşcu heeft problemen om de bal te vangen. Dumitraşcu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Ţiplea verovert de bal door een tackle van achteren. Ţiplea passt de bal in één keer door. Mârzoi rent richting de bal. Noé verovert de bal door een tackle van achteren. Noé haalt uit met een fantastische trap. Suolahti bokst de bal weg.

45e minuut.
Chişcă met een snelle inworp. Oasenegre met een sublieme pass. Mârzoi met een sublieme pass. Stănică is nu in balbezit. Stănică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - FC Ardeo Parlea 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAD 52%, FC Ardeo Parlea 48%.
BAD - FC Ardeo Parlea 3:2

47e minuut.
Kresa probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Álvarez met een sublieme pass. Madlung speelt de bal door. Capanni is nu in balbezit. Capanni schiet op doel. Topek bokst de bal weg. Capanni is nu in balbezit. Capanni haalt uit met een fantastische trap. Topek bokst de bal weg. Paal!

50e minuut.
Sánchez Álvarez passt de bal met de wreef. Le Coz bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Coz passt de bal met de wreef. Capanni rent richting de bal. Capanni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ţiplea rent richting de bal. Le Coz rent richting de bal. Le Coz passt de bal in één keer door. Capanni heeft problemen om de bal te vangen. Capanni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Dumitraşcu krijgt zijn hoofd ertegen. Suolahti met een sublieme pass. Kresa kopt de bal weg. Capanni rent richting de bal. Capanni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kresa met een sublieme pass. Le Coz speelt de bal door. Hochschorner probeert naar een medespeler te passen. Basilicata rent richting de bal. Basilicata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Basilicata is nu in balbezit. Hochschorner rent richting de bal. Hochschorner passt de bal zonder na te denken. Basilicata is nu in balbezit. Basilicata schiet op doel. Topek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Stănică haalt uit met een fantastische trap. Daar is Dumitraşcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madlung rent richting de bal. Stănică verovert de bal door een tackle van achteren. Stănică schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Suolahti trapt de bal weg. Capanni kopt de bal weg. Kresa met een sublieme pass. Capanni is nu in balbezit. Capanni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kresa is nu in balbezit. Chişcă schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kresa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hochschorner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Capanni krijgt zijn hoofd ertegen. Le Coz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Lazarević geeft de bal voor. Daar is Mârzoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stănică onderschept slim de pass. Noé is nu in balbezit. Noé haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAD 54%, FC Ardeo Parlea 46%.
BAD - FC Ardeo Parlea 3:2