Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. PETROLUL AURORA PLOIESTI Arrubium Măcin
w Tactiek 523
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
56.7 gemiddelde waardering 59.6
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Roch is nu in balbezit. Habenicht verovert de bal door een tackle van achteren. Habenicht passt de bal in één keer door. Yedigaryan is nu in balbezit. Yedigaryan draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PETROLUL AURORA PLOIESTI - Arrubium Măcin 1:0

6e minuut.
Roch bereikt de bal nog maar net als eerste. Roch passt de bal met de wreef. Oriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Oriente schiet op doel. Zago probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. PETROLUL AURORA PLOIESTI - Arrubium Măcin 1:1

7e minuut.
Góngora geeft de bal voor. Üçdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Scazzoso begaat een overtreding. Scazzoso krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Alfaro rent richting de bal. Alfaro geeft de bal voor. Klungelig pakt Yedigaryan de bal. Yedigaryan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PETROLUL AURORA PLOIESTI - Arrubium Măcin 2:1

19e minuut.
Zolović verovert de bal door een tackle van achteren. Yedigaryan onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olivos. Yedigaryan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yedigaryan komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Roch met een sublieme pass. Olivos bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivos met een sublieme pass. Üçdağ rent richting de bal. Üçdağ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Góngora met een sublieme pass. Sima heeft problemen om de bal te vangen. Sima speelt de bal door. Üçdağ rent richting de bal. Üçdağ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. PETROLUL AURORA PLOIESTI 58%, Arrubium Măcin 42%.
F.C. PETROLUL AURORA PLOIESTI - Arrubium Măcin 2:1

46e minuut.
Luchian komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Buitenspel voor Üçdağ. Goede buitenspelval van de verdediging. Esquivel komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Skuczyński met een sublieme pass. Kabagaimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabagaimu onderschept slim de pass. Kabagaimu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Roch met een snelle inworp. Olivos rent richting de bal. Olivos geeft de bal voor. Oriente rent richting de bal. Oriente schiet op doel. Zago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Üçdağ passt de bal in één keer door. Sima rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bortoli. Bortoli krijgt een gele kaart. Sima raakt geblesseerd tijdens het duel. Olivos met een snel genomen vrije trap. Üçdağ krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Esquivel met de inworp. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Skuczyński de bal. Skuczyński geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Alfaro rent richting de bal. Sima onderschept slim de pass. Sima met een sublieme pass. Üçdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçdağ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Palfinger kopt de bal weg. Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Esquivel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esquivel geeft een hoge lob. Kabagaimu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Sima rent richting de bal. Sima passt de bal met de wreef. Oriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Oriente schiet op doel. Zago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Esquivel rent richting de bal. Esquivel geeft de bal voor. Kabagaimu springt en kopt de bal. Yedigaryan springt en kopt de bal. Luchian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. PETROLUL AURORA PLOIESTI - Arrubium Măcin 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. PETROLUL AURORA PLOIESTI 49%, Arrubium Măcin 51%.
F.C. PETROLUL AURORA PLOIESTI - Arrubium Măcin 3:1