Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.07
  • Stadion: A Team Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 11595
A Team F.C. DUNAREA BRAILA
My Tactiek 4-1-3-2 cjj
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
53.6 gemiddelde waardering 55.5
very good Schieten very good
solid Passen solid
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
Politeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascuy rent richting de bal. Ascuy geeft de bal voor. Hambartsumyan krijgt zijn hoofd ertegen. Essex maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - F.C. DUNAREA BRAILA 0:1

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ascuy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vacátko bereikt de bal nog maar net als eerste. Politeo onderschept slim de pass. Politeo geeft een hoge lob. Essex kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Warmuziński is nu in balbezit. Janzen met een sublieme pass. Furtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtek haalt uit met een fantastische trap. Chatziargyris maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Daar is Vacátko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ascuy geeft een lange en hoge pass. Daar is Vergillito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hambartsumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hambartsumyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Cipolli is nu in balbezit. Vacátko onderschept slim de pass. Vacátko speelt de bal door. Chrząszcz rent richting de bal. Chrząszcz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Janzen probeert naar een medespeler te passen. Vacátko rent richting de bal. Vacátko passt de bal zonder na te denken. Furtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A Team - F.C. DUNAREA BRAILA 1:1

34e minuut.
Politeo met een sublieme pass. Ascuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascuy passt de bal zonder na te denken. Särkikangas rent richting de bal. Särkikangas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hambartsumyan rent richting de bal. Paal! Hambartsumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hambartsumyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - F.C. DUNAREA BRAILA 1:2

40e minuut.
Vergillito bereikt de bal nog maar net als eerste. Šuhaj verovert de bal door een tackle van achteren. Šuhaj geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Morell de bal onder controle te krijgen. Hambartsumyan springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Särkikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Särkikangas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - F.C. DUNAREA BRAILA 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A Team 57%, F.C. DUNAREA BRAILA 43%.
A Team - F.C. DUNAREA BRAILA 1:3

50e minuut.
Šuhaj met de inworp. Politeo is nu in balbezit. Barco Vargas begaat een overtreding. Barco Vargas krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Politeo onderschept slim de pass. Politeo geeft een hoge lob. Särkikangas kopt de bal weg. Hambartsumyan is nu in balbezit. Hambartsumyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hambartsumyan rent richting de bal. Särkikangas is nu in balbezit. Särkikangas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - F.C. DUNAREA BRAILA 1:4

61e minuut.
Šuhaj verovert de bal door een tackle van achteren. Šuhaj speelt de bal door. Särkikangas rent richting de bal. Särkikangas haalt uit met een fantastische trap. Essex probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - F.C. DUNAREA BRAILA 1:5

68e minuut.
Essex speelt de bal door. Janzen geeft een lange en hoge pass. Chrząszcz kopt de bal weg. Furtek is nu in balbezit. Furtek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Vergillito kopt de bal weg. Barco Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołdak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ołdak krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Cipolli verovert de bal door een tackle van achteren. Cipolli geeft een lange en hoge pass. Warmuziński kopt de bal weg. Janzen rent richting de bal. Janzen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Särkikangas geeft een hoge lob. Hambartsumyan probeert de bal met de borst te controleren. Warmuziński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hambartsumyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Särkikangas neemt zijn aanloop. Essex verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

89e minuut.
Hambartsumyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hambartsumyan speelt de bal door. Glades bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtek onderschept slim de pass. Furtek schiet op doel. Chatziargyris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A Team 49%, F.C. DUNAREA BRAILA 51%.
A Team - F.C. DUNAREA BRAILA 1:5