Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.07
  • Stadion: BAD Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 13373
BAD Arrubium Măcin
ftt Tactiek 523
50% Balbezit 50%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
61.2 gemiddelde waardering 59.9
excellent Schieten formidable
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen solid


6e minuut.
Klungelig pakt Lutz de bal. Lutz met een sublieme pass. Olivos is nu in balbezit. Olivos geeft de bal voor. Uyanık springt en kopt de bal. Topek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Topek met een sublieme pass. Olivos rent richting de bal. Olivos geeft de bal voor. Opatrný maakt een snoekduik en kopt de bal. Topek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Noé kopt de bal weg. Olivos speelt de bal door. Uyanık bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyanık geeft een lange en hoge pass. Balaci maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Dumitraşcu rent richting de bal. Dumitraşcu passt de bal zonder na te denken. Dreher speelt de bal door. Noé is nu in balbezit. Noé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - Arrubium Măcin 1:0

13e minuut.
Opatrný probeert naar een medespeler te passen. Balaci is nu in balbezit. Balaci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Olivos heeft problemen om de bal te vangen. Olivos probeert naar een medespeler te passen. Lutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci verovert de bal door een tackle van achteren. Balaci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Üçdağ speelt de bal door. Olivos is nu in balbezit. Olivos passt de bal in één keer door. Uyanık bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyanık haalt uit met een fantastische trap. Topek bokst de bal weg. Lutz probeert de bal met de borst te controleren. Paal!

28e minuut.
Roch kopt de bal weg. Dreher heeft problemen om de bal te vangen. Góngora is nu in balbezit. Góngora speelt de bal door. Balaci is nu in balbezit. Topek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balaci is nu in balbezit. Balaci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BAD - Arrubium Măcin 1:1

30e minuut.
Lazarević is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lazarević met een snelle inworp. Oasenegre is nu in balbezit. Oasenegre geeft de bal voor. Paal! Luchian bokst de bal weg. Noé is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - Arrubium Măcin 2:1

32e minuut.
Uyanık met een sublieme pass. Lutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Opatrný verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Olivos neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Góngora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dreher speelt de bal door. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Noé rent richting de bal. Noé draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAD 67%, Arrubium Măcin 33%.
BAD - Arrubium Măcin 2:1

50e minuut.
Balaci kopt de bal weg. Daar is Ţiplea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opatrný rent richting de bal. Opatrný schiet op doel. Topek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BAD - Arrubium Măcin 2:2

56e minuut.
Lutz rent richting de bal. Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Góngora geeft een lange en hoge pass. Opatrný bereikt de bal nog maar net als eerste. Opatrný schiet op doel. Topek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Uyanık probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olivos speelt de bal door. Üçdağ probeert naar een medespeler te passen. Uyanık bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyanık haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - Arrubium Măcin 2:3

59e minuut.
Üçdağ passt de bal zonder na te denken. Uyanık is nu in balbezit. Bogoescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bogoescu krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Oasenegre heeft problemen om de bal te vangen. Olivos speelt de bal door. Üçdağ speelt de bal door. Uyanık rent richting de bal. Uyanık schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Sima kopt de bal weg. Olivos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oasenegre. Oasenegre krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Sima met een sublieme pass. Uyanık bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyanık passt de bal zonder na te denken. Opatrný rent richting de bal. Opatrný schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Stănică is nu in balbezit. Met opzet legt Zolović zijn tegenspeler op de grond. Stănică is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oasenegre zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sima rent richting de bal. Dumitraşcu onderschept slim de pass. Dumitraşcu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Oasenegre is nu in balbezit. Oasenegre passt de bal met de wreef. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu rent richting de bal. Dumitraşcu draait met de bal, schiet en ... Luchian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Opatrný onderschept slim de pass. Opatrný probeert naar een medespeler te passen. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci haalt uit met een fantastische trap. Topek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - Arrubium Măcin 2:4

90e minuut.
Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Góngora passt de bal zonder na te denken. Opatrný rent richting de bal. Opatrný haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAD 71%, Arrubium Măcin 29%.
BAD - Arrubium Măcin 2:4