Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ardeo Parlea F.C. PETROLUL AURORA PLOIESTI
incercare Tactiek w
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.6 gemiddelde waardering 56.3
formidable Schieten very good
very good Passen very good
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
de Wijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bortoli onderschept slim de pass. Bortoli probeert naar een medespeler te passen. Polski rent richting de bal. Polski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Basilicata bereikt de bal nog maar net als eerste. Pączko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Basilicata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Capanni zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Zago werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - F.C. PETROLUL AURORA PLOIESTI 1:0

17e minuut.
Skuczyński passt de bal zonder na te denken. Hochschorner is nu in balbezit. Hochschorner passt de bal zonder na te denken. Capanni is nu in balbezit. Capanni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Sarantidis rent richting de bal. Sarantidis geeft een lange en hoge pass. Basilicata rent richting de bal. Basilicata haalt uit met een fantastische trap. Zago maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - F.C. PETROLUL AURORA PLOIESTI 2:0

24e minuut.
Habenicht met een sublieme pass. Klungelig pakt Polski de bal. Polski passt de bal zonder na te denken. Samojeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Samojeden haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Le Coz geeft een lange en hoge pass. Capanni krijgt zijn hoofd ertegen. Zago maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Basilicata rent richting de bal. Basilicata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
de Wijs heeft problemen om de bal te vangen. Bortoli rent richting de bal. de Wijs begaat een overtreding. de Wijs krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Polski heeft problemen om de bal te vangen. Bortoli is nu in balbezit. Bortoli passt de bal in één keer door. Samojeden rent richting de bal. Samojeden haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ardeo Parlea 51%, F.C. PETROLUL AURORA PLOIESTI 49%.
FC Ardeo Parlea - F.C. PETROLUL AURORA PLOIESTI 2:0

60e minuut.
Bortoli passt de bal in één keer door. Samojeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Samojeden passt de bal zonder na te denken. Polski rent richting de bal. Polski haalt uit met een fantastische trap. Suolahti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Habenicht met een sublieme pass. Esquivel komt het veld opgelopen. Scazzoso komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Scazzoso probeert naar een medespeler te passen. Samojeden rent richting de bal. Samojeden passt de bal zonder na te denken. Polski bereikt de bal nog maar net als eerste. Polski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Habenicht bereikt de bal nog maar net als eerste. Habenicht passt de bal in één keer door. Polski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habenicht geeft de bal voor. Samojeden maakt een snoekduik en kopt de bal. Suolahti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Zago met een sublieme pass. Sánchez Álvarez kopt de bal weg. Madlung is nu in balbezit. Madlung passt de bal in één keer door. Hochschorner geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Esquivel passt de bal in één keer door. Habenicht rent richting de bal. Habenicht passt de bal in één keer door. Samojeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Samojeden schiet op doel. Suolahti bokst de bal weg.

84e minuut.
Hochschorner passt de bal zonder na te denken. Madlung geeft een lange en hoge pass. Sarantidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilicata onderschept slim de pass. Basilicata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Alfaro rent richting de bal. Burdzgla bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdzgla geeft een lange en hoge pass. Samojeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Samojeden schiet op doel. Suolahti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Capanni kopt de bal weg. Habenicht heeft problemen om de bal te vangen. Habenicht passt de bal in één keer door. Polski rent richting de bal. Polski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ardeo Parlea 47%, F.C. PETROLUL AURORA PLOIESTI 53%.
FC Ardeo Parlea - F.C. PETROLUL AURORA PLOIESTI 2:0