Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.07
  • Stadion: HIVINEL Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 17617
HIVINEL A Team
Ale Tactiek My
42% Balbezit 58%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
59.7 gemiddelde waardering 57.1
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Furtek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kompała de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Barco Vargas zal de hoekschop nemen. Furtek springt en kopt de bal. Lungu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Sentieiro rent richting de bal. Sentieiro passt de bal met de wreef. Tyrajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrajski draait met de bal, schiet en ... Essex maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HIVINEL - A Team 1:0

8e minuut.
Baranga rent richting de bal. Ioanid verovert de bal door een tackle van achteren. Ioanid met een sublieme pass. Tyrajski rent richting de bal. Tyrajski haalt uit met een fantastische trap. Essex bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Janzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrząszcz rent richting de bal. Chrząszcz passt de bal zonder na te denken. Furtek is nu in balbezit. Furtek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ioanid neemt de hoekschop. Tyrajski is nu in balbezit. Tyrajski schiet op doel. Essex maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Boaventura bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
HIVINEL - A Team 2:0

19e minuut.
Barco Vargas rent richting de bal. Barco Vargas probeert naar een medespeler te passen. Furtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtek draait met de bal, schiet en ... Lungu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HIVINEL - A Team 2:1

24e minuut.
De Oliveira met de inworp. Chrząszcz rent richting de bal. Chrząszcz passt de bal in één keer door. Furtek rent richting de bal. Furtek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sentieiro speelt de bal door. Daar is Scutaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warmuziński rent richting de bal. Scutaru verovert de bal door een tackle van achteren. Scutaru geeft een lange en hoge pass. Essex verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boaventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Boaventura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HIVINEL - A Team 3:1

34e minuut.
Daar is Kompała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruceanu geeft een hoge lob. Tyrajski is nu in balbezit. Tyrajski schiet op doel. Essex probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HIVINEL - A Team 4:1

37e minuut.
Barco Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sentieiro begaat een overtreding. Barco Vargas raakt geblesseerd tijdens het duel. Warmuziński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Furtek rent richting de bal. Furtek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Janzen verovert de bal door een tackle van achteren. Vacátko rent richting de bal. Vacátko met een sublieme pass. Furtek is nu in balbezit. Furtek haalt uit met een fantastische trap. Lungu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Inworp. Vacátko met een snelle inworp. Janzen speelt de bal door. Chrząszcz is nu in balbezit. Chrząszcz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Janzen kopt de bal weg. Vacátko heeft problemen om de bal te vangen. Vacátko passt de bal zonder na te denken. Furtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cruceanu onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Boaventura onderschept slim de pass. Scutaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwojdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Scutaru verovert de bal door een tackle van achteren. Scutaru haalt uit met een fantastische trap. Essex kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HIVINEL 48%, A Team 52%.
HIVINEL - A Team 4:1

47e minuut.
Cwojdziński met een sublieme pass. Barco Vargas probeert naar een medespeler te passen. Chrząszcz is nu in balbezit. Furtek rent richting de bal. Furtek haalt uit met een fantastische trap. Lungu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Baranga passt de bal in één keer door. Barco Vargas heeft problemen om de bal te vangen. Barco Vargas passt de bal met de wreef. Furtek is nu in balbezit. Furtek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Janzen passt de bal zonder na te denken. Vacátko is nu in balbezit. Vacátko speelt de bal door. Furtek is nu in balbezit. Furtek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Barco Vargas is nu in balbezit. De Oliveira is nu in balbezit. De Oliveira geeft een hoge lob. Boaventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Boaventura draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Barco Vargas passt de bal met de wreef. Chrząszcz is nu in balbezit. Chrząszcz passt de bal met de wreef. Furtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtek haalt uit met een fantastische trap. Lungu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Barco Vargas rent richting de bal. Barco Vargas geeft een lange en hoge pass. Sentieiro heeft problemen om de bal te vangen. Chrząszcz rent richting de bal. Chrząszcz schiet op doel. Lungu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cruceanu heeft problemen om de bal te vangen. Lungu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lungu met een sublieme pass. Ioanid kopt de bal weg. Warmuziński controleert de bal met de borst. De Oliveira geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Essex trapt de bal weg van het doel. Ioanid is nu in balbezit. Ioanid passt de bal in één keer door. Boaventura heeft problemen om de bal te vangen. Boaventura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HIVINEL - A Team 5:1

82e minuut.
Palshikar heeft problemen om de bal te vangen. Scutaru verovert de bal door een tackle van achteren. Scutaru probeert naar een medespeler te passen. Boaventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Boaventura draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Sentieiro geeft een hoge lob. Scutaru kopt de bal weg. Boaventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Boaventura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HIVINEL - A Team 6:1

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Morell de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. De Oliveira geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Boaventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Boaventura haalt uit met een fantastische trap. Essex kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HIVINEL 57%, A Team 43%.
HIVINEL - A Team 6:1