Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC IPJ Cluj PTK 23
541 Tactiek PTK
36% Balbezit 64%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
21 gemiddelde waardering 44.1
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Socol passt de bal in één keer door. Botezan bereikt de bal nog maar net als eerste. Göransson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Göransson krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Irsch heeft problemen om de bal te vangen. Ciapała rent richting de bal. Ciapała passt de bal in één keer door. Trung Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Tùng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Doeltrap. Sucigan met een harde bal richting middenveld. Trung Dũng is nu in balbezit. Trung Dũng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Spătariu verovert de bal door een tackle van achteren. Bulyha verovert de bal door een tackle van achteren. Irsch is nu in balbezit. Trung Dũng rent richting de bal. Trung Dũng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IPJ Cluj - PTK 23 0:1

13e minuut.
Trung Dũng rent richting de bal. Socol bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Dũng onderschept slim de pass. Trung Dũng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC IPJ Cluj - PTK 23 0:2

14e minuut.
Daar is Vălăhuţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciapała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Göransson bereikt de bal nog maar net als eerste. Göransson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Condrea de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Göransson verovert de bal door een tackle van achteren. Göransson passt de bal met de wreef. Trung Dũng heeft problemen om de bal te vangen. Trung Dũng draait met de bal, schiet en ... Sucigan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IPJ Cluj - PTK 23 0:3

23e minuut.
Spătariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Dũng onderschept slim de pass. Trung Dũng passt de bal in één keer door. Göransson heeft problemen om de bal te vangen. Göransson draait met de bal, schiet en ... Sucigan bokst de bal weg.

26e minuut.
Ciapała met de inworp. Göransson bereikt de bal nog maar net als eerste. Göransson passt de bal zonder na te denken. Trung Dũng rent richting de bal. Trung Dũng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IPJ Cluj - PTK 23 0:4

30e minuut.
Sucigan met een harde bal richting middenveld. Göransson bereikt de bal nog maar net als eerste. Spătariu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Spătariu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Spătariu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

31e minuut.
Irsch heeft problemen om de bal te vangen. Göransson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bochinsky krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Doeltrap. Sucigan met een harde bal richting middenveld. Trung Tùng geeft een lange en hoge pass. Göransson bereikt de bal nog maar net als eerste. Göransson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bulyha rent richting de bal. Trung Tùng speelt de bal door. Trung Dũng rent richting de bal. Trung Dũng passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Malancu de bal. Sucigan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Ciapała rent richting de bal. Ciapała probeert naar een medespeler te passen. Falcón probeert naar een medespeler te passen. Trung Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Dũng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Vălăhuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă geeft de bal voor. Trung Tùng speelt de bal door. Irsch rent richting de bal. Irsch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC IPJ Cluj 86%, PTK 23 14%.
FC IPJ Cluj - PTK 23 0:4

46e minuut.
Trung Tùng met een sublieme pass. Göransson bereikt de bal nog maar net als eerste. Malancu is nu in balbezit. Irsch rent richting de bal. Irsch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Bochinsky is nu in balbezit. Irsch onderschept slim de pass. Irsch passt de bal met de wreef. Trung Dũng is nu in balbezit. Trung Dũng haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Göransson rent richting de bal. Irsch is nu in balbezit. Malancu rent richting de bal. Irsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Irsch haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Socol rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Trung Dũng draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Sucigan trapt de bal weg van het doel. Trung Dũng kan de bal niet met de borst controleren. Trung Dũng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Göransson onderschept slim de pass. Göransson met een sublieme pass. Klungelig pakt Trung Dũng de bal. Trung Dũng haalt uit met een fantastische trap. Socol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sucigan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Ciapała speelt de bal door. Göransson bereikt de bal nog maar net als eerste. Göransson geeft een hoge lob. Trung Dũng rent richting de bal. Trung Dũng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC IPJ Cluj - PTK 23 0:5

79e minuut.
Gociu geeft de bal voor. Bulyha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulyha passt de bal met de wreef. Göransson rent richting de bal. Göransson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Gociu rent richting de bal. Trung Tùng onderschept slim de pass. Trung Tùng passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Trung Dũng de bal. Trung Dũng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Irsch rent richting de bal. Irsch passt de bal zonder na te denken. Ciapała is nu in balbezit. Irsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Irsch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IPJ Cluj - PTK 23 0:6

87e minuut.
Bochinsky rent richting de bal. Göransson onderschept slim de pass. Malancu begaat een overtreding. Malancu krijgt een gele kaart. Göransson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bulyha wilt de vrije trap nemen. Daar is Trung Dũng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Dũng schiet op doel. Sucigan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IPJ Cluj - PTK 23 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC IPJ Cluj 83%, PTK 23 17%.
FC IPJ Cluj - PTK 23 0:7