Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dinamo Ilfov FC RaulRamon
Clasica 23.11.18 Tactiek florin2
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 55.9
excellent Schieten excellent
good Passen very good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Ichim rent richting de bal. Onda is nu in balbezit. Ichim verovert de bal door een tackle van achteren. Ichim geeft een hoge lob. Dobson kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Dobson verovert de bal door een tackle van achteren. Dobson passt de bal zonder na te denken. Gemmrich rent richting de bal. Gemmrich draait met de bal, schiet en ... Szymczycha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Ilfov - FC RaulRamon 1:0

13e minuut.
NeviIIe onderschept slim de pass. NeviIIe speelt de bal door. Kánoší speelt de bal door. Onda is nu in balbezit. Onda schiet op doel. Migliora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Hanganu passt de bal zonder na te denken. Majkić rent richting de bal. Johannson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yaluff de bal. Yaluff haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Dobson passt de bal in één keer door. Bączek rent richting de bal. Gemmrich onderschept slim de pass. Gemmrich haalt uit met een fantastische trap. Szymczycha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Yaluff kopt de bal weg. Kánoší rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dobson. Dobson krijgt een gele kaart. Kánoší raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kánoší kan niet meer verder spelen. Piperis komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Olivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivian met een sublieme pass. Piperis probeert naar een medespeler te passen. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Bledig passt de bal zonder na te denken. Reimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reimer passt de bal zonder na te denken. Gemmrich is nu in balbezit. Gemmrich haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Ilfov - FC RaulRamon 2:0

43e minuut.
Piperis is nu in balbezit. Piperis speelt de bal door. Dymanowski heeft problemen om de bal te vangen. Bledig rent richting de bal. Bledig passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo Ilfov 43%, FC RaulRamon 57%.
FC Dinamo Ilfov - FC RaulRamon 2:0

57e minuut.
Inworp. Johannson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hanganu is nu in balbezit. Hanganu geeft een hoge lob. Yaluff springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Ilfov - FC RaulRamon 2:1

80e minuut.
Cimmarrusti probeert naar een medespeler te passen. NeviIIe rent richting de bal. Bledig verovert de bal door een tackle van achteren. Bledig schiet op doel. Szymczycha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Ilfov - FC RaulRamon 3:1

86e minuut.
Johannson is nu in balbezit. Johannson probeert naar een medespeler te passen. De la Puente rent richting de bal. Yaluff onderschept slim de pass. Yaluff draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo Ilfov 50%, FC RaulRamon 50%.
FC Dinamo Ilfov - FC RaulRamon 3:1