Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC TULCEA L.D. FCM 8CAU
4-5-1 Tactiek FCM
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
39.9 gemiddelde waardering 60.5
average Schieten outstanding
weak Passen solid
adequate Verdedigen formidable


8e minuut.
Grnčarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grnčarov geeft de bal voor. de Reinaldes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez haalt uit met een fantastische trap. Stijnen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello schiet op doel. Stijnen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Galvis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cargnelutti is nu in balbezit. Allighieri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Allighieri krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Grnčarov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bulajić de bal. Bulajić met een sublieme pass. Cargnelutti rent richting de bal. Cargnelutti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Năstăsoiu bokst de bal weg.

16e minuut.
Cargnelutti is nu in balbezit. Cargnelutti met een sublieme pass. Ćuruvija is nu in balbezit. Wideradzki onderschept slim de pass. Wideradzki schiet op doel. Năstăsoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Ahlfeld met een sublieme pass. Bulajić heeft problemen om de bal te vangen. Bulajić passt de bal zonder na te denken. Cargnelutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargnelutti haalt uit met een fantastische trap. Paal! Năstăsoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Bulajić heeft problemen om de bal te vangen. Bulajić geeft een lange en hoge pass. Batusha kopt de bal weg. Cargnelutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargnelutti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - FCM 8CAU 0:1

33e minuut.
Keresztúri geeft een hoge lob. Inworp. Bulajić met een snelle inworp. Cargnelutti rent richting de bal. Cargnelutti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Monterrosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Galvis de bal. Galvis speelt de bal door. Bandeira rent richting de bal. Bandeira schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Bonitatibus geeft de bal voor. Inworp. Bulajić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wideradzki rent richting de bal. Wideradzki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bandeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Dal Pra ... Strafschop! Bandeira is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bandeira legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Năstăsoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bandeira is nu in balbezit. Bandeira schiet op doel. Năstăsoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - FCM 8CAU 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TULCEA L.D. 71%, FCM 8CAU 29%.
FC TULCEA L.D. - FCM 8CAU 0:2

47e minuut.
Keresztúri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bulajić met een snelle inworp. Cargnelutti rent richting de bal. Cargnelutti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Cargnelutti passt de bal met de wreef. Batusha onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Galvis zal de hoekschop nemen. Bandeira krijgt zijn hoofd ertegen. Năstăsoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Batusha geeft een hoge lob. Osuch kopt de bal weg. Klungelig pakt Galvis de bal. Galvis geeft een lange en hoge pass. Wideradzki geeft een hoge lob. Năstăsoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Keresztúri de bal. Bandeira rent richting de bal. Bandeira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - FCM 8CAU 0:3

53e minuut.
Bonitatibus passt de bal in één keer door. Osuch is nu in balbezit. Galvis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galvis krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Cargnelutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargnelutti passt de bal met de wreef. Daar is Bandeira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandeira schiet op doel. Năstăsoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - FCM 8CAU 0:4

74e minuut.
Mercer geeft de bal voor. Inworp. Galvis met een snelle inworp. Cargnelutti rent richting de bal. Cargnelutti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Galvis geeft de bal voor. Daar is Keresztúri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wideradzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wideradzki haalt uit met een fantastische trap. Năstăsoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - FCM 8CAU 0:5

83e minuut.
Ahlfeld passt de bal met de wreef. Cargnelutti is nu in balbezit. Mercer begaat een overtreding. Cargnelutti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cargnelutti neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TULCEA L.D. 68%, FCM 8CAU 32%.
FC TULCEA L.D. - FCM 8CAU 0:5