Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.08
  • Stadion: HellTigers Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 14283
HellTigers Finteusi Cowboys
NewTicTac Tactiek cowboys
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.3 gemiddelde waardering 56.6
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Jašić geeft een lange en hoge pass. Fonnyadt kan de bal niet met de borst controleren. Chiran is nu in balbezit. Chiran draait met de bal, schiet en ... Pasek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Finteusi Cowboys 1:0

13e minuut.
Ugrinović is nu in balbezit. Proca verovert de bal door een tackle van achteren. Proca geeft een lange en hoge pass. Mathaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathaux draait met de bal, schiet en ... Nărăvaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gradić is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Tosta kopt de bal weg. Sas geeft de bal voor. Brutonis probeert de bal aan de voet te houden. Chiran rent richting de bal. Chiran haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
She onderschept slim de pass. Brutonis geeft de bal voor. Mathaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathaux haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Tournier rent richting de bal. Filozof begaat een overtreding. Tournier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Smik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mathaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathaux schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HellTigers - Finteusi Cowboys 1:1

42e minuut.
Fonnyadt is nu in balbezit. Fonnyadt geeft een hoge lob. Dam bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran onderschept slim de pass. Chiran schiet op doel. Pasek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Sas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sas geeft een hoge lob. Fonnyadt rent richting de bal. Fonnyadt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Finteusi Cowboys 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HellTigers 55%, Finteusi Cowboys 45%.
HellTigers - Finteusi Cowboys 2:1

53e minuut.
Mureşeanu onderschept slim de pass. Mureşeanu geeft een lange en hoge pass. Jašić geeft de bal voor. Chiran springt en kopt de bal. Pasek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Finteusi Cowboys 3:1

56e minuut.
Chiran kopt de bal weg. Fonnyadt bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosta probeert de bal met de borst te controleren. Fonnyadt is nu in balbezit. Fonnyadt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Chiran verovert de bal door een tackle van achteren. Dam verovert de bal door een tackle van achteren. Dam geeft de bal voor. Mathaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathaux haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Smik verovert de bal door een tackle van achteren. Smik passt de bal met de wreef. Proca bereikt de bal nog maar net als eerste. Proca geeft een lange en hoge pass. Mathaux maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Jašić met een sublieme pass. Sas is nu in balbezit. Sas geeft een hoge lob. Fonnyadt springt en kopt de bal. Pasek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Finteusi Cowboys 4:1

84e minuut.
Smik geeft een lange en hoge pass. Filozof rent richting de bal. Tournier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tournier krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Woller is nu in balbezit. Woller met een sublieme pass. Mureşeanu is nu in balbezit. Mathaux onderschept slim de pass. Mathaux draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HellTigers 60%, Finteusi Cowboys 40%.
HellTigers - Finteusi Cowboys 4:1