Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC TULCEA L.D. Finteusi Cowboys
4-5-1 Tactiek cowboys
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
52.4 gemiddelde waardering 55
very good Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen very good


9e minuut.
Leuci is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wcisło. Leuci is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aydınlıoğlu met een snel genomen vrije trap. Berłowski geeft de bal voor. Stoian maakt een snoekduik en kopt de bal. Pasek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Balanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Proca verovert de bal door een tackle van achteren. Proca probeert naar een medespeler te passen. Koloman rent richting de bal. Koloman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kördüğüm heeft problemen om de bal te vangen. Kördüğüm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - Finteusi Cowboys 0:1

11e minuut.
Berłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Berłowski speelt de bal door. Daar is Balanta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balanta geeft een hoge lob. Stoian maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Wcisło rent richting de bal. Amić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koloman. Koloman krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Proca is nu in balbezit. Proca geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kördüğüm de bal. Kördüğüm haalt uit met een fantastische trap. Năstăsoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Inworp. Proca met een snelle inworp. Keresztúri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kördüğüm verovert de bal door een tackle van achteren. Kördüğüm geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Balanta speelt de bal door. Leuci rent richting de bal. Leuci passt de bal met de wreef. Balanta is nu in balbezit. Balanta geeft een hoge lob. Pasek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Leuci passt de bal zonder na te denken. Stoian is nu in balbezit. She rent richting de bal. Stoian onderschept slim de pass. Stoian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC TULCEA L.D. - Finteusi Cowboys 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TULCEA L.D. 48%, Finteusi Cowboys 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC TULCEA L.D. - Finteusi Cowboys 1:1

48e minuut.
Daar is Carlitos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woller is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balanta. Balanta krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Smik geeft de bal voor. Bonitatibus onderschept slim de pass. Koloman bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Proca zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Leuci heeft problemen om de bal te vangen. Leuci geeft een hoge lob. Daar is Brutonis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoian verovert de bal door een tackle van achteren. Stoian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pasek trapt de bal weg. Aydınlıoğlu kopt de bal weg. Kördüğüm is nu in balbezit. Kördüğüm haalt uit met een fantastische trap. Năstăsoiu bokst de bal weg. Daar is Mercer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kördüğüm is nu in balbezit. Kördüğüm haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Proca is nu in balbezit. Proca passt de bal in één keer door. Kördüğüm rent richting de bal. Kördüğüm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC TULCEA L.D. - Finteusi Cowboys 1:2

80e minuut.
Kördüğüm passt de bal zonder na te denken. Wcisło heeft problemen om de bal te vangen. Wcisło met een sublieme pass. Koloman is nu in balbezit. Koloman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Aydınlıoğlu speelt de bal door. Leuci rent richting de bal. Leuci passt de bal met de wreef. Berłowski geeft de bal voor. Stoian krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Berłowski rent richting de bal. Tosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Berłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Berłowski geeft een lange en hoge pass. Stoian springt en kopt de bal. Pasek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TULCEA L.D. 47%, Finteusi Cowboys 53%.
FC TULCEA L.D. - Finteusi Cowboys 1:2