Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
steaua1980 FC Rapid Giulesti
BSCF22 Tactiek 532rp
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
45.1 gemiddelde waardering 48.8
goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Dumitriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabudziński onderschept slim de pass. Katel rent richting de bal. Łabudziński verovert de bal door een tackle van achteren. Łabudziński haalt uit met een fantastische trap. Filiberti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Büyükses probeert naar een medespeler te passen. Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. Myrvang legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piar zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua1980 - FC Rapid Giulesti 0:1

13e minuut.
Müller met een sublieme pass. Belmonte speelt de bal door. Büyükses speelt de bal door. Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Belmonte passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Büyükses de bal. Büyükses passt de bal zonder na te denken. Łabudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabudziński draait met de bal, schiet en ... Filiberti bokst de bal weg.

35e minuut.
Belmonte met een sublieme pass. Büyükses heeft problemen om de bal te vangen. Büyükses passt de bal zonder na te denken. Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Büyükses geeft een lange en hoge pass. Łabudziński heeft problemen om de bal te vangen. Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piar draait met de bal, schiet en ... Filiberti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Grideanu geeft een lange en hoge pass. Büyükses geeft een hoge lob. Łabudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabudziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua1980 - FC Rapid Giulesti 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steaua1980 69%, FC Rapid Giulesti 31%.
steaua1980 - FC Rapid Giulesti 0:2

46e minuut.
Narkus komt het veld opgelopen. Lăcustă komt het veld opgelopen. Albu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Altamura rent richting de bal. Lăcustă onderschept slim de pass. Lăcustă speelt de bal door. Albu bereikt de bal nog maar net als eerste. Albu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Foianini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gherman komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Gazzano rent richting de bal. Purcărea onderschept slim de pass. Purcărea geeft de bal voor. Lăcustă springt en kopt de bal. Casella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua1980 - FC Rapid Giulesti 1:2

55e minuut.
Piar speelt de bal door. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Piar de bal. Piar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Büyükses heeft problemen om de bal te vangen. Narkus is nu in balbezit. Narkus passt de bal met de wreef. Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcustă draait met de bal, schiet en ... Casella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Gherman rent richting de bal. Siperco onderschept slim de pass. Siperco geeft een hoge lob. Piar is nu in balbezit. Piar haalt uit met een fantastische trap. Filiberti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piar rent richting de bal. Piar draait met de bal, schiet en ... Filiberti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua1980 - FC Rapid Giulesti 1:3

89e minuut.
Büyükses is nu in balbezit. Büyükses geeft de bal voor. Łabudziński rent richting de bal. Gherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua1980 - FC Rapid Giulesti 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steaua1980 56%, FC Rapid Giulesti 44%.
steaua1980 - FC Rapid Giulesti 1:4