Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.08
  • Stadion: Stefan Hidisan
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5500
Dinamo Bv. fc stama
532 Tactiek 343
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 45.3
matig Schieten uitstekend
matig Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


8e minuut.
Prăscan geeft de bal voor. Kręcina probeert naar een medespeler te passen. Poch heeft problemen om de bal te vangen. Miloradović bereikt de bal nog maar net als eerste. Miloradović haalt uit met een fantastische trap. Bruins Slot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Botezatu trapt de bal weg van het doel. Petrašinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Baum probeert naar een medespeler te passen. Poch bereikt de bal nog maar net als eerste. Poch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Poch is nu in balbezit. Baum rent richting de bal. Baum passt de bal in één keer door. Petrašinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrašinović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kręcina verovert de bal door een tackle van achteren. Kręcina geeft de bal voor. Klungelig pakt Poch de bal. Miloradović rent richting de bal. Miloradović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Meneses speelt de bal door. Miloradović is nu in balbezit. Miloradović speelt de bal door. Poch bereikt de bal nog maar net als eerste. Poch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bruins Slot met een harde bal richting middenveld. Miriuţă kopt de bal weg. Daar is Méresse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habrun is nu in balbezit. Habrun schiet op doel. Botezatu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Poch rent richting de bal. Poch passt de bal met de wreef. Miloradović rent richting de bal. Petrašinović rent richting de bal. Petrašinović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kręcina verovert de bal door een tackle van achteren. Kręcina passt de bal zonder na te denken. Petrašinović rent richting de bal. Poch bereikt de bal nog maar net als eerste. Poch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Baum onderschept slim de pass. Baum passt de bal zonder na te denken. Miloradović heeft problemen om de bal te vangen. Miloradović draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Poch de bal onder controle te krijgen. Bruins Slot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Bv. 69%, fc stama 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo Bv. - fc stama 0:0

49e minuut.
Timiş onderschept slim de pass. Timiş geeft de bal voor. Klungelig pakt Habrun de bal. Miriuţă rent richting de bal. Miriuţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Sowiński rent richting de bal. Sowiński passt de bal met de wreef. Miriuţă speelt de bal door. Habrun rent richting de bal. Habrun draait met de bal, schiet en ... Botezatu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Prăscan rent richting de bal. Poch onderschept slim de pass. Poch speelt de bal door. Miloradović rent richting de bal. Miloradović schiet op doel. Bruins Slot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Bv. 60%, fc stama 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo Bv. - fc stama 0:0