Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC National Bucuresti Dinamo B.K.
FCNB Tactiek ulysse
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
34.7 gemiddelde waardering 49.5
zwak Schieten goed
zwak Passen goed
redelijk Verdedigen solide


9e minuut.
Hinz rent richting de bal. Chaviota verovert de bal door een tackle van achteren. Chaviota geeft een hoge lob. Fryc rent richting de bal. Fryc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - Dinamo B.K. 0:1

23e minuut.
Schreuder bereikt de bal nog maar net als eerste. Schreuder geeft de bal voor. Prodanović heeft problemen om de bal te vangen. Fryc rent richting de bal. Fryc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Fryc rent richting de bal. Dytko verovert de bal door een tackle van achteren. Schreuder schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Schreuder krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Lichański met een sublieme pass. Szmatiuk heeft problemen om de bal te vangen. Koks geeft een hoge lob. Fryc bereikt de bal nog maar net als eerste. Fryc schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC National Bucuresti 67%, Dinamo B.K. 33%.
FC National Bucuresti - Dinamo B.K. 0:1

68e minuut.
Chaviota met een snelle inworp. Schreuder bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schreuder raakt geblesseerd tijdens het duel. Fryc kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC National Bucuresti 64%, Dinamo B.K. 36%.
FC National Bucuresti - Dinamo B.K. 0:1