Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.08
  • Stadion: HellTigers Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 11451
HellTigers Dinamo Bv.
NewTicTac Tactiek 532
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
31 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 31.3
formidabel Schieten matig
zeer goed Passen matig
zeer goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Klungelig pakt Jašić de bal. Miriuţă met een sublieme pass. Jašić rent richting de bal. Jašić geeft een hoge lob. Fonnyadt springt en kopt de bal. Bruins Slot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Inworp. Sas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parraguéz is nu in balbezit. Parraguéz geeft een lange en hoge pass. Fonnyadt springt en kopt de bal. Bruins Slot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fonnyadt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonnyadt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Dinamo Bv. 1:0

13e minuut.
Miriuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Mureşeanu probeert naar een medespeler te passen. Sas rent richting de bal. Sas geeft een lange en hoge pass. Bruins Slot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chiran rent richting de bal. Chiran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Dinamo Bv. 2:0

16e minuut.
Jašić rent richting de bal. Jašić geeft een lange en hoge pass. Enache probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Parraguéz kopt de bal weg. Chiran heeft problemen om de bal te vangen. Postelnicu is nu in balbezit. Fonnyadt onderschept slim de pass. Fonnyadt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Enache met een snelle inworp. Miriuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriuţă geeft een hoge lob. Sowiński springt en kopt de bal. Nărăvaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Dinamo Bv. 2:1

26e minuut.
Filozof is nu in balbezit. Filozof geeft de bal voor. Chiran kopt de bal weg. Fonnyadt rent richting de bal. Fonnyadt haalt uit met een fantastische trap. Bruins Slot bokst de bal weg.

28e minuut.
Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran probeert naar een medespeler te passen. Fonnyadt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonnyadt draait met de bal, schiet en ... Bruins Slot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Dinamo Bv. 3:1

29e minuut.
Enache is nu in balbezit. Jašić onderschept slim de pass. Jašić speelt de bal door. Fonnyadt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonnyadt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ugrinović speelt de bal door. Jašić is nu in balbezit. Jašić met een sublieme pass. Fonnyadt is nu in balbezit. Fonnyadt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Jašić speelt de bal door. Parraguéz speelt de bal door. Fonnyadt is nu in balbezit. Fonnyadt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Dinamo Bv. 4:1

40e minuut.
Bujor bereikt de bal nog maar net als eerste. Parraguéz onderschept slim de pass. Parraguéz met een sublieme pass. Chiran is nu in balbezit. Chiran schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bruins Slot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Fonnyadt passt de bal in één keer door. Parraguéz rent richting de bal. Fonnyadt is nu in balbezit. Fonnyadt schiet op doel. Na een snelle pass probeert Postelnicu de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Postelnicu geeft een hoge lob. Habrun rent richting de bal. Ugrinović begaat een overtreding. Ugrinović krijgt een gele kaart. Habrun wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Habrun kan niet meer verder spelen. Moraru komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HellTigers 39%, Dinamo Bv. 61%.
HellTigers - Dinamo Bv. 4:1

47e minuut.
Daar is Qarayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filozof is nu in balbezit. Sowiński is nu in balbezit. Sowiński draait met de bal, schiet en ... Nărăvaş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Dinamo Bv. 4:2

48e minuut.
Fonnyadt speelt de bal door. Klungelig pakt Chiran de bal. Fonnyadt is nu in balbezit. Chiran is nu in balbezit. Chiran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Bujor probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jašić de bal. Jašić geeft de bal voor. Chiran is nu in balbezit. Chiran schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Dinamo Bv. 5:2

64e minuut.
Parraguéz kopt de bal weg. Daar is Fonnyadt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiran rent richting de bal. Fonnyadt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonnyadt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ugrinović kopt de bal weg. Daar is Parraguéz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parraguéz speelt de bal door. Chiran is nu in balbezit. Chiran draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bruins Slot trapt de bal weg van het doel. Sas rent richting de bal. Sas passt de bal met de wreef. Fonnyadt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonnyadt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Fonnyadt heeft problemen om de bal te vangen. Parraguéz rent richting de bal. Parraguéz met een sublieme pass. Fonnyadt rent richting de bal. Fonnyadt geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Dinamo Bv. 6:2

74e minuut.
Ugrinović passt de bal in één keer door. Jašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jašić speelt de bal door. Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Parraguéz is nu in balbezit. Parraguéz passt de bal met de wreef. Chiran heeft problemen om de bal te vangen. Chiran haalt uit met een fantastische trap. Bruins Slot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Dinamo Bv. 7:2

84e minuut.
Parraguéz geeft een hoge lob. Secăreanu kan de bal niet met de borst controleren. Fonnyadt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonnyadt schiet op doel. Bruins Slot werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Fonnyadt geeft de bal voor. Klungelig pakt Secăreanu de bal. Jašić is nu in balbezit. Jašić geeft de bal voor. Chiran maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Dinamo Bv. 8:2

86e minuut.
Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu probeert naar een medespeler te passen. Postelnicu heeft problemen om de bal te vangen. Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran haalt uit met een fantastische trap. Bruins Slot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HellTigers 35%, Dinamo Bv. 65%.
HellTigers - Dinamo Bv. 8:2