Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.08
  • Stadion: StamArena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 23776
fc stama ParmaBv
343 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 53.5
zeer goed Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Wostal probeert naar een medespeler te passen. Wielki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielki met een sublieme pass. Vag is nu in balbezit. Vag haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Terol met een sublieme pass. Wostal met een sublieme pass. Wielki probeert naar een medespeler te passen. Vag bereikt de bal nog maar net als eerste. Vag haalt uit met een fantastische trap. Botezatu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Matheson speelt de bal door. Wielki rent richting de bal. Wielki geeft de bal voor. Vag maakt een snoekduik en kopt de bal. Botezatu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc stama - ParmaBv 0:1

22e minuut.
Chlewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlewiński geeft een lange en hoge pass. Méresse heeft problemen om de bal te vangen. Vag rent richting de bal. Vag schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc stama - ParmaBv 0:2

27e minuut.
Meneses rent richting de bal. Meneses passt de bal in één keer door. Tagliamonte rent richting de bal. Vag onderschept slim de pass. Vag draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bothwell met een sublieme pass. Kręcina is nu in balbezit. Kręcina speelt de bal door. Miloradović is nu in balbezit. Miloradović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Wostal rent richting de bal. Baum verovert de bal door een tackle van achteren. Baum speelt de bal door. Poch bereikt de bal nog maar net als eerste. Poch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Méresse speelt de bal door. Jovánczai is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kręcina. Kręcina krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Tagliamonte speelt de bal door. Wielki rent richting de bal. Wielki passt de bal met de wreef. Vag rent richting de bal. Vag draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Wostal passt de bal met de wreef. Méresse is nu in balbezit. Wielki onderschept slim de pass. Wielki geeft een hoge lob. Vag maakt een snoekduik en kopt de bal. Botezatu bokst de bal weg.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kominek met een harde bal richting middenveld. Chlewiński kopt de bal weg. Vag controleert de bal met de borst. Vag draait met de bal, schiet en ... Botezatu bokst de bal weg.

42e minuut.
Matheson geeft een hoge lob. Miloradović is nu in balbezit. Miloradović passt de bal zonder na te denken. Petrašinović rent richting de bal. Petrašinović draait met de bal, schiet en ... Kominek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc stama 58%, ParmaBv 42%.
fc stama - ParmaBv 0:2

48e minuut.
Tymiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sĩ Hoàng geeft een lange en hoge pass. Wielki kopt de bal weg. Vag heeft problemen om de bal te vangen. Vag haalt uit met een fantastische trap. Botezatu bokst de bal weg.

56e minuut.
Meneses passt de bal zonder na te denken. Kręcina rent richting de bal. Kręcina speelt de bal door. Poch bereikt de bal nog maar net als eerste. Poch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc stama - ParmaBv 1:2

71e minuut.
Méresse met de inworp. Thiên Hưng rent richting de bal. Wostal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wostal krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Chlewiński rent richting de bal. Chlewiński passt de bal met de wreef. Vag is nu in balbezit. Chlewiński is nu in balbezit. Chlewiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Tymiński is nu in balbezit. Tymiński passt de bal met de wreef. Chlewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlewiński draait met de bal, schiet en ... Botezatu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Baum kopt de bal weg. Thiên Hưng kan de bal niet met de borst controleren. Thiên Hưng passt de bal in één keer door. Petrašinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrašinović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc stama 47%, ParmaBv 53%.
fc stama - ParmaBv 1:2