Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
steaua1980 Dinamo B.K.
BSCF22 Tactiek treicincidoi
41% Balbezit 59%
42% Spel op eigen helft 58%
4 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 55.8
good Schieten solid
very good Passen solid
solid Verdedigen solid


33e minuut.
Toader rent richting de bal. Chaviota onderschept slim de pass. Grideanu maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Grideanu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

45e minuut.
Gündüzer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koks. Gündüzer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lăcustă komt het veld opgelopen. Albu komt het veld opgelopen. Oguzas komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Purcărea neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steaua1980 43%, Dinamo B.K. 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
steaua1980 - Dinamo B.K. 0:0

61e minuut.
Stuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuto geeft een hoge lob. Galica heeft problemen om de bal te vangen. Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcustă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
steaua1980 - Dinamo B.K. 1:0

61e minuut.
Siperco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Munteanu komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Oguzas met een snelle inworp. Stuto heeft problemen om de bal te vangen. Stuto geeft een hoge lob. Narkus geeft de bal voor. Lăcustă maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Lăcustă passt de bal in één keer door. Daar is Albu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăcustă is nu in balbezit. Albu rent richting de bal. Albu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steaua1980 42%, Dinamo B.K. 58%.
steaua1980 - Dinamo B.K. 1:0