Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pamfletarii Oropsiti FC CRISTIAN
trilulilu Tactiek SEBI
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
51.6 gemiddelde waardering 58.3
goed Schieten formidabel
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


29e minuut.
Babenkov verovert de bal door een tackle van achteren. Babenkov geeft een hoge lob. Guadarrama is nu in balbezit. Guadarrama draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Babenkov verovert de bal door een tackle van achteren. Babenkov passt de bal zonder na te denken. Beraldo is nu in balbezit. Beraldo geeft de bal voor. Mamrot krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Badea heeft problemen om de bal te vangen. Guadarrama rent richting de bal. Guadarrama passt de bal met de wreef. Bruneau rent richting de bal. Bruneau schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Stolojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolojan probeert naar een medespeler te passen. Bustomi is nu in balbezit. Bustomi schiet op doel. Mârzoi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pamfletarii Oropsiti - FC CRISTIAN 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pamfletarii Oropsiti 64%, FC CRISTIAN 36%.
Pamfletarii Oropsiti - FC CRISTIAN 0:1

46e minuut.
Bruneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Contreras met de inworp. Bruneau speelt de bal door. Contreras geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Sokolowski rent richting de bal. Babenkov is nu in balbezit. Bustomi onderschept slim de pass. Bustomi haalt uit met een fantastische trap. Mârzoi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sokolowski heeft problemen om de bal te vangen. Sokolowski haalt uit met een fantastische trap. Mârzoi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pamfletarii Oropsiti - FC CRISTIAN 0:2

54e minuut.
Tarazona met een sublieme pass. Klungelig pakt Beraldo de bal. Beraldo probeert naar een medespeler te passen. Bruneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruneau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Bruneau is nu in balbezit. Bruneau probeert naar een medespeler te passen. Beraldo probeert naar een medespeler te passen. Mamrot is nu in balbezit. Mamrot draait met de bal, schiet en ... Airinei bokst de bal weg.

63e minuut.
Sokolowski is nu in balbezit. Babenkov onderschept slim de pass. Babenkov passt de bal zonder na te denken. Mamrot is nu in balbezit. Mamrot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Babenkov is nu in balbezit. Babenkov geeft de bal voor. Dicannavò controleert de bal met de borst. Bruneau geeft een hoge lob. Mamrot springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Klungelig pakt Stolojan de bal. Stolojan probeert naar een medespeler te passen. Babenkov is nu in balbezit. Bustomi onderschept slim de pass. Bustomi haalt uit met een fantastische trap. Mârzoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Lemnaru met een sublieme pass. Stolojan probeert naar een medespeler te passen. Badea met een sublieme pass. Sokolowski is nu in balbezit. Sokolowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Mamrot probeert naar een medespeler te passen. Condrea rent richting de bal. Bruneau verovert de bal door een tackle van achteren. Bruneau geeft de bal voor. Guadarrama springt en kopt de bal. Airinei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bruneau met een snelle inworp. Contreras geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Jurietti onderschept slim de pass. Bustomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustomi geeft de bal voor. Klungelig pakt Sokolowski de bal. Sokolowski schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pamfletarii Oropsiti 50%, FC CRISTIAN 50%.
Pamfletarii Oropsiti - FC CRISTIAN 0:2