Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapid Breazu Kurzan
442 Tactiek 442
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
22.1 gemiddelde waardering 50.3
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen zeer goed
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Rădulescu met een sublieme pass. Miron rent richting de bal. Tarnawski onderschept slim de pass. Tarnawski draait met de bal, schiet en ... Ţărus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Breazu - Kurzan 0:1

2e minuut.
Tarnawski is nu in balbezit. Tarnawski passt de bal in één keer door. Trică bereikt de bal nog maar net als eerste. Troester verovert de bal door een tackle van achteren. Troester geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Śnieżek speelt de bal door. Tarnawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Troester bereikt de bal nog maar net als eerste. Troester geeft de bal voor. Floruţ maakt een snoekduik en kopt de bal. Ţărus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tarnawski rent richting de bal. Tarnawski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Breazu - Kurzan 0:2

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Isar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chrząstowski is nu in balbezit. Chrząstowski geeft een lange en hoge pass. Tarnawski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mazin geeft een hoge lob. Troester kopt de bal weg. Tarnawski rent richting de bal. Tarnawski draait met de bal, schiet en ... Mirică probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Mazin is nu in balbezit. Mazin passt de bal met de wreef. Chrząstowski met een sublieme pass. Floruţ rent richting de bal. Floruţ haalt uit met een fantastische trap. Ţărus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chrząstowski neemt de hoekschop. Tarnawski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Floruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Floruţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Breazu - Kurzan 0:3

14e minuut.
Ţărus speelt de bal door. Raţă probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tarnawski de bal. Tarnawski geeft een hoge lob. Mirică verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chrząstowski zal de hoekschop nemen. Floruţ kopt de bal weg. Tarnawski is nu in balbezit. Tarnawski haalt uit met een fantastische trap. Ţărus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Breazu - Kurzan 0:4

18e minuut.
Macri onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Troester geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Floruţ krijgt zijn hoofd ertegen. Ţărus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Breazu - Kurzan 0:5

26e minuut.
Judele speelt de bal door. Mazin is nu in balbezit. Mazin passt de bal met de wreef. Daar is Floruţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Floruţ schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Breazu - Kurzan 0:6

31e minuut.
Floruţ passt de bal met de wreef. Doboş is nu in balbezit. Mazin onderschept slim de pass. Raţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţă geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Breazu - Kurzan 0:7

38e minuut.
Rădulescu heeft problemen om de bal te vangen. Raţă rent richting de bal. Raţă speelt de bal door. Floruţ is nu in balbezit. Floruţ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Raţă kopt de bal weg. Floruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Floruţ passt de bal met de wreef. Tarnawski is nu in balbezit. Tarnawski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Doeltrap. Maghiaru met een harde bal richting middenveld. Doboş kopt de bal weg. Floruţ rent richting de bal. Floruţ haalt uit met een fantastische trap. Ţărus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid Breazu 87%, Kurzan 13%.
Rapid Breazu - Kurzan 0:7

47e minuut.
Chrząstowski kopt de bal weg. Floruţ is nu in balbezit. Floruţ geeft de bal voor. Tarnawski rent richting de bal. Tarnawski schiet op doel. Ţărus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Chrząstowski passt de bal zonder na te denken. Floruţ rent richting de bal. Floruţ geeft een hoge lob. Tarnawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnawski draait met de bal, schiet en ... Ţărus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Ploaie kopt de bal weg. Raţă rent richting de bal. Raţă probeert naar een medespeler te passen. Floruţ rent richting de bal. Floruţ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Chrząstowski rent richting de bal. Chrząstowski passt de bal in één keer door. Tarnawski rent richting de bal. Floruţ rent richting de bal. Floruţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Breazu - Kurzan 0:8

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ociepka komt het veld opgelopen. Puştea komt het veld opgelopen. Demiray komt het veld opgelopen. Ullerup komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Demiray met een sublieme pass. Ullerup is nu in balbezit. Ullerup speelt de bal door. Floruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Floruţ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Floruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Floruţ geeft een lange en hoge pass. Ullerup rent richting de bal. Ullerup schiet op doel. Maghiaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Breazu - Kurzan 0:9

75e minuut.
Floruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Floruţ passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ullerup de bal. Ullerup schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Breazu - Kurzan 0:10

77e minuut.
Mirică kopt de bal weg. Demiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Demiray passt de bal zonder na te denken. Floruţ heeft problemen om de bal te vangen. Floruţ schiet op doel. Ţărus bokst de bal weg. Ullerup rent richting de bal. Ullerup draait met de bal, schiet en ... Ţărus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Breazu - Kurzan 0:11

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Demiray de bal onder controle te krijgen. Mazin is nu in balbezit. Mazin met een sublieme pass. Troester speelt de bal door. Chrząstowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ullerup haalt uit met een fantastische trap. Ţărus probeert naar een medespeler te passen. Chrząstowski kopt de bal weg. Floruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Floruţ draait met de bal, schiet en ... Ţărus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Demiray met een sublieme pass. Maghiaru heeft problemen om de bal te vangen. Ullerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Ullerup draait met de bal, schiet en ... Ţărus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Floruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Floruţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Breazu - Kurzan 0:12

83e minuut.
Rădulescu probeert naar een medespeler te passen. Ullerup is nu in balbezit. Demiray geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maghiaru de bal. Floruţ is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Breazu - Kurzan 0:13

86e minuut.
Judele bereikt de bal nog maar net als eerste. Isar onderschept slim de pass. Isar geeft de bal voor. Floruţ heeft problemen om de bal te vangen. Floruţ draait met de bal, schiet en ... Ţărus bokst de bal weg.

88e minuut.
Demiray onderschept slim de pass. Demiray passt de bal met de wreef. Mirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Floruţ verovert de bal door een tackle van achteren. Floruţ haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid Breazu 78%, Kurzan 22%.
Rapid Breazu - Kurzan 0:13