Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.09
  • Stadion: Faleza Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 6296
Faleza FCSB IF
faleza Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 20.6
formidable Schieten weak
adequate Passen poor
good Verdedigen poor


6e minuut.
Luban is nu in balbezit. Luban geeft de bal voor. Negoiu rent richting de bal. Couto onderschept slim de pass. Couto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Chindea kan de bal niet met de borst controleren. Chindea speelt de bal door. Dodrescu heeft problemen om de bal te vangen. Răducan onderschept slim de pass. Răducan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - FCSB IF 1:0

12e minuut.
Marina met een sublieme pass. Daar is Varoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varoš probeert naar een medespeler te passen. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan draait met de bal, schiet en ... Rovine bokst de bal weg.

17e minuut.
Idoraş is nu in balbezit. Coração Valente onderschept slim de pass. Coração Valente geeft een hoge lob. Răducan rent richting de bal. Răducan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu geeft een hoge lob. Coração Valente speelt de bal door. Răducan heeft problemen om de bal te vangen. Răducan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - FCSB IF 2:0

27e minuut.
Frusina rent richting de bal. Frusina speelt de bal door. Coração Valente geeft de bal voor. Couto bereikt de bal nog maar net als eerste. Couto haalt uit met een fantastische trap. Rovine bokst de bal weg. Basarabeanu heeft problemen om de bal te vangen. Răducan rent richting de bal. Răducan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - FCSB IF 3:0

28e minuut.
Ciucean met een sublieme pass. Klungelig pakt Udişteanu de bal. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan schiet op doel. Basarabeanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Coração Valente verovert de bal door een tackle van achteren. Coração Valente geeft een hoge lob. Couto rent richting de bal. Couto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Idoraş heeft problemen om de bal te vangen. Frusina geeft de bal voor. Bălică heeft problemen om de bal te vangen. Răducan is nu in balbezit. Răducan haalt uit met een fantastische trap. Rovine bokst de bal weg.

35e minuut.
Luban haalt uit met een fantastische trap. Rovine speelt de bal door. Basarabeanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Couto rent richting de bal. Couto geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Doeltrap. Rovine trapt de bal weg. Coração Valente kopt de bal weg. Couto bereikt de bal nog maar net als eerste. Couto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Basarabeanu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - FCSB IF 4:0

45e minuut.
Idoraş geeft de bal voor. Daar is Ciucean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coração Valente met een sublieme pass. Couto bereikt de bal nog maar net als eerste. Couto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faleza 29%, FCSB IF 71%.
Faleza - FCSB IF 4:0

47e minuut.
Õunpuu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luban geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Basarabeanu de bal. Varoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Varoš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Doeltrap. Moceanu komt het veld opgelopen. Rovine met een harde bal richting middenveld. Moceanu kopt de bal weg. Luban geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Luban geeft een lange en hoge pass. Basarabeanu heeft problemen om de bal te vangen. Răducan is nu in balbezit. Răducan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - FCSB IF 5:0

55e minuut.
Luban kopt de bal weg. Couto is nu in balbezit. Couto geeft een hoge lob. Moceanu is nu in balbezit. Moceanu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Frusina geeft een lange en hoge pass. Rovine speelt de bal door. Moceanu met een sublieme pass. Răducan is nu in balbezit. Răducan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - FCSB IF 6:0

57e minuut.
Petrache komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Moceanu speelt de bal door. Frusina rent richting de bal. Frusina geeft de bal voor. Couto rent richting de bal. Couto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Luban geeft een hoge lob. Basarabeanu kopt de bal weg. Couto bereikt de bal nog maar net als eerste. Couto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Moceanu is nu in balbezit. Moceanu passt de bal in één keer door. Frusina geeft een hoge lob. Couto rent richting de bal. Couto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Frusina geeft een hoge lob. Răducan rent richting de bal. Răducan passt de bal zonder na te denken. Couto bereikt de bal nog maar net als eerste. Couto draait met de bal, schiet en ... Rovine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Luban geeft de bal voor. Chindea heeft problemen om de bal te vangen. Frusina verovert de bal door een tackle van achteren. Varoš is nu in balbezit. Varoš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ciucean probeert naar een medespeler te passen. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina geeft een hoge lob. Răducan rent richting de bal. Răducan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - FCSB IF 7:0

82e minuut.
Moceanu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Negoiu de bal. Răducan rent richting de bal. Răducan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Moceanu kopt de bal weg. Basarabeanu heeft problemen om de bal te vangen. Couto is nu in balbezit. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan schiet op doel. Rovine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - FCSB IF 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faleza 26%, FCSB IF 74%.
Faleza - FCSB IF 8:0