Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.09
  • Stadion: hello! Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 18920
hello! FC CRISTIAN
cojo Tactiek SEBI
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 58.8
goed Schieten uitmuntend
redelijk Passen solide
uitmuntend Verdedigen solide


9e minuut.
Stolojan is nu in balbezit. Stolojan passt de bal zonder na te denken. Bustomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustomi haalt uit met een fantastische trap. Avram werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hello! - FC CRISTIAN 0:1

13e minuut.
Polakovič met een snelle inworp. Stolojan speelt de bal door. Badea bereikt de bal nog maar net als eerste. Badea geeft de bal voor. Bustomi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hello! - FC CRISTIAN 0:2

29e minuut.
Gorun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicannavò geeft de bal voor. Tupczyński rent richting de bal. Sokolowski onderschept slim de pass. Sokolowski schiet op doel. Avram probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sokolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokolowski draait met de bal, schiet en ... Avram bokst de bal weg.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Condrea met een snelle inworp. Badea geeft de bal voor. Bustomi maakt een snoekduik en kopt de bal. Avram probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hello! - FC CRISTIAN 0:3

36e minuut.
Condrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrea passt de bal zonder na te denken. Bustomi rent richting de bal. Bustomi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bustomi is nu in balbezit. Bustomi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hello! - FC CRISTIAN 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hello! 66%, FC CRISTIAN 34%.
hello! - FC CRISTIAN 0:4

55e minuut.
Klungelig pakt Badarică de bal. Stolojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolojan passt de bal in één keer door. Sokolowski is nu in balbezit. Sokolowski draait met de bal, schiet en ... Avram probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Bănică geeft een lange en hoge pass. Gorun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorun speelt de bal door. Vulpeşean bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpeşean draait met de bal, schiet en ... Airinei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Sokolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutmaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sokolowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Tutmaz geeft een lange en hoge pass. Sokolowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bustomi is nu in balbezit. Bustomi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Tupczyński geeft een hoge lob. Gorun is nu in balbezit. Badea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Badea krijgt een gele kaart. Gorun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gorun neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
hello! - FC CRISTIAN 1:4

85e minuut.
Daar is Stolojan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolojan probeert naar een medespeler te passen. Bustomi is nu in balbezit. Bustomi draait met de bal, schiet en ... Avram maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hello! - FC CRISTIAN 1:5

86e minuut.
Stolojan passt de bal met de wreef. Rusoń is nu in balbezit. Rusoń probeert naar een medespeler te passen. Gorun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hello! 61%, FC CRISTIAN 39%.
hello! - FC CRISTIAN 1:5