Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Univ.Craiova Pamfletarii Oropsiti
Nicolo Napoli Tactiek trilulilu
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 51.4
solide Schieten goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Simionescu geeft de bal voor. Tamsalu maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Pádár de bal. Farghali is nu in balbezit. Farghali haalt uit met een fantastische trap. Mârzoi bokst de bal weg.

10e minuut.
Guadarrama passt de bal met de wreef. Bruneau heeft problemen om de bal te vangen. Bruneau met een sublieme pass. Mamrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamrot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Jurietti probeert naar een medespeler te passen. Mamrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszyński begaat een overtreding. Matuszyński krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Beraldo geeft een hoge lob. Daar is Serediuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamrot is nu in balbezit. Mamrot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Univ.Craiova - Pamfletarii Oropsiti 0:1

34e minuut.
Eschen passt de bal met de wreef. Simionescu is nu in balbezit. Simionescu passt de bal zonder na te denken. Tamsalu heeft problemen om de bal te vangen. Tamsalu haalt uit met een fantastische trap. Mârzoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Serediuc trapt de bal weg van het doel. Simionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Contreras krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Univ.Craiova 52%, Pamfletarii Oropsiti 48%.
F.C.Univ.Craiova - Pamfletarii Oropsiti 0:1

48e minuut.
Babenkov kopt de bal weg. Contreras rent richting de bal. Contreras probeert naar een medespeler te passen. Guadarrama rent richting de bal. Guadarrama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Mamrot is nu in balbezit. Zaharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaharia probeert naar een medespeler te passen. Guadarrama is nu in balbezit. Guadarrama schiet op doel. Stracquadanio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Beraldo is nu in balbezit. Beraldo passt de bal met de wreef. Daar is Tarazona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurietti geeft de bal voor. Mamrot maakt een snoekduik en kopt de bal. Stracquadanio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Filantropol met een sublieme pass. Tamsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Babenkov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tamsalu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tamsalu kan niet meer verder spelen. El Gamasi komt het veld opgelopen. Zaharia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Simionescu springt en kopt de bal. Mârzoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Mamrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Serediuc is nu in balbezit. Jurietti rent richting de bal. Filantropol onderschept slim de pass. Filantropol geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Jurietti passt de bal in één keer door. Serediuc met een sublieme pass. Simionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simionescu draait met de bal, schiet en ... Mârzoi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Simionescu geeft een lange en hoge pass. Farghali kopt de bal weg. Babenkov rent richting de bal. El Gamasi onderschept slim de pass. El Gamasi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Univ.Craiova 55%, Pamfletarii Oropsiti 45%.
F.C.Univ.Craiova - Pamfletarii Oropsiti 0:1