Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARMADA AGATON Strumfy United
343 Tactiek abudiga
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 49.5
adequate Schieten good
good Passen good
very good Verdedigen solid


14e minuut.
Suljagić geeft een hoge lob. Comeagă kan de bal niet met de borst controleren. Comeagă passt de bal met de wreef. Ciarallo rent richting de bal. Ciarallo haalt uit met een fantastische trap. Tylek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Garjelea geeft een lange en hoge pass. Inworp. Amorim Pimentel met de inworp. Comeagă rent richting de bal. Comeagă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Ott de bal. Kurzok rent richting de bal. Zdunek met een sublieme pass. Kurzok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzok draait met de bal, schiet en ... Dvorschák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Comeagă probeert naar een medespeler te passen. Littomericzky rent richting de bal. Littomericzky geeft een lange en hoge pass. Ciarallo maakt een snoekduik en kopt de bal. Tylek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMADA AGATON - Strumfy United 1:0

43e minuut.
Mecu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amorim Pimentel met een snelle inworp. Comeagă bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeagă geeft een lange en hoge pass. Tylek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Ahilie geeft de bal voor. Hermawan probeert naar een medespeler te passen. Papadopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadopol geeft de bal voor. Ciarallo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMADA AGATON 45%, Strumfy United 55%.
ARMADA AGATON - Strumfy United 1:0

54e minuut.
Kowalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky verovert de bal door een tackle van achteren. Littomericzky geeft de bal voor. Ciarallo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMADA AGATON - Strumfy United 2:0

58e minuut.
Săpunaru geeft een lange en hoge pass. Daar is Kurzok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papadopol rent richting de bal. Kurzok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzok haalt uit met een fantastische trap. Dvorschák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Kowalik geeft een hoge lob. Loko is nu in balbezit. Kurzok verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzok schiet op doel. Dvorschák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMADA AGATON - Strumfy United 2:1

70e minuut.
Garjelea onderschept slim de pass. Săpunaru rent richting de bal. Săpunaru geeft een hoge lob. Kurzok springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Dvorschák probeert naar een medespeler te passen. Ahilie kan de bal niet met de borst controleren. Ahilie geeft de bal voor. Kurzok bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadopol rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ARMADA AGATON - Strumfy United 2:2

79e minuut.
Littomericzky probeert naar een medespeler te passen. Comeagă is nu in balbezit. Comeagă passt de bal in één keer door. Ciarallo rent richting de bal. Ciarallo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ristoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciarallo is nu in balbezit. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciarallo verovert de bal door een tackle van achteren. Ciarallo draait met de bal, schiet en ... Tylek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Klungelig pakt Suljagić de bal. Comeagă bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeagă passt de bal zonder na te denken. Ciarallo rent richting de bal. Ciarallo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Ahilie passt de bal met de wreef. Săpunaru rent richting de bal. Săpunaru passt de bal met de wreef. Kurzok is nu in balbezit. Kurzok haalt uit met een fantastische trap. Dvorschák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMADA AGATON - Strumfy United 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMADA AGATON 44%, Strumfy United 56%.
ARMADA AGATON - Strumfy United 2:3