Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.09
  • Stadion: FCSB IF Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3039
FCSB IF Kurzan
Normal Tactiek 442
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 51.6
weak Schieten excellent
poor Passen very good
poor Verdedigen good


6e minuut.
Rovine probeert naar een medespeler te passen. Chrząstowski kopt de bal weg. Ullerup met een sublieme pass. Tarnawski rent richting de bal. Tarnawski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ciucean kopt de bal weg. Chrząstowski heeft problemen om de bal te vangen. Chrząstowski passt de bal zonder na te denken. Tarnawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnawski schiet op doel. Rovine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Ullerup draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Negoiu de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Troester neemt de hoekschop. Tarnawski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Mazin onderschept slim de pass. Mazin met een sublieme pass. Chrząstowski probeert naar een medespeler te passen. Ullerup is nu in balbezit. Ullerup draait met de bal, schiet en ... Rovine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tarnawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnawski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB IF - Kurzan 0:1

12e minuut.
Ullerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnawski is nu in balbezit. Tarnawski passt de bal in één keer door. Ullerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Ullerup haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB IF - Kurzan 0:2

21e minuut.
Mazin speelt de bal door. Troester is nu in balbezit. Troester passt de bal zonder na te denken. Tarnawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnawski haalt uit met een fantastische trap. Rovine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ullerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Ullerup haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Chrząstowski is nu in balbezit. Chrząstowski speelt de bal door. Tarnawski rent richting de bal. Tarnawski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB IF - Kurzan 0:3

24e minuut.
Klungelig pakt Ciucean de bal. Tarnawski verovert de bal door een tackle van achteren. Tarnawski speelt de bal door. Ullerup rent richting de bal. Ullerup draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB IF - Kurzan 0:4

28e minuut.
Klungelig pakt Ciucean de bal. Mazin rent richting de bal. Mazin passt de bal zonder na te denken. Ullerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Ullerup schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Raţă onderschept slim de pass. Raţă probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tarnawski de bal. Tarnawski schiet op doel. Rovine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB IF - Kurzan 0:5

39e minuut.
Basarabeanu geeft de bal voor. Chrząstowski is nu in balbezit. Chrząstowski geeft een lange en hoge pass. Tarnawski springt en kopt de bal. Rovine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB IF - Kurzan 0:6

43e minuut.
Basarabeanu kopt de bal weg. Chrząstowski is nu in balbezit. Chrząstowski geeft een hoge lob. Tarnawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnawski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB IF - Kurzan 0:7

45e minuut.
Chindea bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţă geeft een hoge lob. Tarnawski rent richting de bal. Tarnawski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSB IF 79%, Kurzan 21%.
FCSB IF - Kurzan 0:7

48e minuut.
Mazin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazin geeft een lange en hoge pass. Tarnawski is nu in balbezit. Tarnawski haalt uit met een fantastische trap. Rovine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB IF - Kurzan 0:8

49e minuut.
Ullerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţă passt de bal zonder na te denken. Tarnawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnawski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB IF - Kurzan 0:9

50e minuut.
Negoiu geeft een hoge lob. Inworp. Troester met een snelle inworp. Śnieżek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śnieżek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Troester speelt de bal door. Ullerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Chindea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ullerup is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mazin neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Chrząstowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chrząstowski probeert naar een medespeler te passen. Tarnawski is nu in balbezit. Tarnawski haalt uit met een fantastische trap. Rovine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB IF - Kurzan 0:10

61e minuut.
Doeltrap. Sârgu komt het veld opgelopen. Bejan komt het veld opgelopen. Isar komt het veld opgelopen. Floruţ komt het veld opgelopen. Demiray komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Isar passt de bal met de wreef. Daar is Idoraş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demiray rent richting de bal. Demiray geeft een hoge lob. Floruţ maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB IF - Kurzan 0:11

70e minuut.
Demiray speelt de bal door. Klungelig pakt Ullerup de bal. Idoraş rent richting de bal. Ullerup verovert de bal door een tackle van achteren. Ullerup haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ullerup schiet op doel. Na een snelle pass probeert Basarabeanu de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Troester zal de hoekschop nemen. Floruţ krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rovine trapt de bal weg. Bejan kopt de bal weg. Floruţ probeert de bal met de borst te controleren. Floruţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB IF - Kurzan 0:12

78e minuut.
Chrząstowski rent richting de bal. Chrząstowski geeft de bal voor. Floruţ is nu in balbezit. Floruţ draait met de bal, schiet en ... Rovine probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Floruţ rent richting de bal. Bălică begaat een overtreding. Floruţ raakt geblesseerd tijdens het duel. Troester zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Floruţ is nu in balbezit. Floruţ draait met de bal, schiet en ... Rovine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB IF - Kurzan 0:13

84e minuut.
Idoraş geeft een lange en hoge pass. Bejan kopt de bal weg. Demiray met een sublieme pass. Floruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Floruţ schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Daar is Floruţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negoiu rent richting de bal. Floruţ verovert de bal door een tackle van achteren. Floruţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB IF - Kurzan 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSB IF 75%, Kurzan 25%.
FCSB IF - Kurzan 0:14