Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.09
  • Stadion: Faleza Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7171
Faleza Rapid Breazu
faleza Tactiek 442
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
29 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 22.6
excellent Schieten poor
adequate Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Coração Valente passt de bal zonder na te denken. Couto is nu in balbezit. Couto probeert naar een medespeler te passen. Răducan rent richting de bal. Răducan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Ţărus trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Judele de bal. Moceanu geeft een lange en hoge pass. Răducan is nu in balbezit. Răducan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Soare passt de bal met de wreef. Couto bereikt de bal nog maar net als eerste. Couto passt de bal met de wreef. Răducan is nu in balbezit. Răducan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Doboş is nu in balbezit. Coração Valente verovert de bal door een tackle van achteren. Coração Valente speelt de bal door. Klungelig pakt Răducan de bal. Răducan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Varoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Varoš geeft de bal voor. Klungelig pakt Couto de bal. Couto haalt uit met een fantastische trap. Ţărus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - Rapid Breazu 1:0

30e minuut.
Varoš is nu in balbezit. Judele onderschept slim de pass. Judele passt de bal zonder na te denken. Răducan is nu in balbezit. Răducan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - Rapid Breazu 2:0

32e minuut.
Rădulescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Miron de bal. Couto bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron onderschept slim de pass. Miron draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Coração Valente is nu in balbezit. Coração Valente passt de bal met de wreef. Couto is nu in balbezit. Couto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faleza 39%, Rapid Breazu 61%.
Faleza - Rapid Breazu 2:0

48e minuut.
Diaconu geeft een lange en hoge pass. Daar is Varoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varoš met een sublieme pass. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Luban komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Diaconu speelt de bal door. Couto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trică. Trică krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Doeltrap. Maghiaru met een harde bal richting middenveld. Luban speelt de bal door. Couto is nu in balbezit. Couto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Luban speelt de bal door. Varoš is nu in balbezit. Varoš passt de bal zonder na te denken. Couto bereikt de bal nog maar net als eerste. Couto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

54e minuut.
Doeltrap. Maghiaru met een harde bal richting middenveld. Luban kopt de bal weg. Răducan heeft problemen om de bal te vangen. Răducan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Maghiaru geeft de bal voor. Luban speelt de bal door. Klungelig pakt Răducan de bal. Răducan schiet op doel. Ţărus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - Rapid Breazu 3:0

58e minuut.
Õunpuu komt het veld opgelopen. Frusina komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Varoš heeft problemen om de bal te vangen. Varoš passt de bal in één keer door. Moceanu geeft de bal voor. Couto bereikt de bal nog maar net als eerste. Couto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Macri is nu in balbezit. Macri geeft de bal voor. Moceanu geeft een hoge lob. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Cioculescu rent richting de bal. Cioculescu passt de bal met de wreef. Luban speelt de bal door. Couto rent richting de bal. Couto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Răducan springt en kopt de bal. Ţărus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - Rapid Breazu 4:0

71e minuut.
Miron rent richting de bal. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Miron de bal. Miron draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Doboş is nu in balbezit. Luban onderschept slim de pass. Luban passt de bal zonder na te denken. Răducan rent richting de bal. Răducan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Ţărus speelt de bal door. Ploaie kopt de bal weg. Daar is Macri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan haalt uit met een fantastische trap. Ţărus bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Frusina passt de bal in één keer door. Luban rent richting de bal. Luban passt de bal in één keer door. Răducan heeft problemen om de bal te vangen. Răducan schiet op doel. Ţărus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Mirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Varoš verovert de bal door een tackle van achteren. Varoš probeert naar een medespeler te passen. Răducan is nu in balbezit. Răducan schiet op doel. Ţărus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - Rapid Breazu 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faleza 24%, Rapid Breazu 76%.
Faleza - Rapid Breazu 5:0