Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Univ.Craiova Rapid Breazu
Nicolo Napoli Tactiek 442
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 23.5
very good Schieten poor
very good Passen unsatisfactory
good Verdedigen weak


11e minuut.
Matuszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Yasien met een sublieme pass. Filantropol met een sublieme pass. El Gamasi heeft problemen om de bal te vangen. El Gamasi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Simionescu is nu in balbezit. Simionescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Tamsalu de bal. Tamsalu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Univ.Craiova - Rapid Breazu 1:0

19e minuut.
Filantropol passt de bal in één keer door. El Gamasi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Gamasi probeert naar een medespeler te passen. Tamsalu is nu in balbezit. Tamsalu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Univ.Craiova - Rapid Breazu 2:0

22e minuut.
Klungelig pakt Mirică de bal. Tamsalu rent richting de bal. Mirică begaat een overtreding. Mirică krijgt een gele kaart. Tamsalu raakt geblesseerd tijdens het duel. Stelea wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Macri is nu in balbezit. Macri passt de bal zonder na te denken. Filantropol met een sublieme pass. El Gamasi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Gamasi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Univ.Craiova - Rapid Breazu 3:0

27e minuut.
Macri heeft problemen om de bal te vangen. Simionescu rent richting de bal. Simionescu speelt de bal door. Tamsalu rent richting de bal. Tamsalu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Maghiaru probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Filantropol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yasien rent richting de bal. Yasien geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Simionescu rent richting de bal. Simionescu passt de bal met de wreef. Tamsalu rent richting de bal. Tamsalu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Univ.Craiova - Rapid Breazu 4:0

34e minuut.
Tamsalu met een sublieme pass. El Gamasi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Macri. Macri krijgt een gele kaart. El Gamasi raakt geblesseerd tijdens het duel. Yasien met een snel genomen vrije trap. Simionescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Stelea probeert naar een medespeler te passen. El Gamasi is nu in balbezit. El Gamasi passt de bal zonder na te denken. Tamsalu rent richting de bal. Tamsalu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Eschen onderschept slim de pass. Serediuc is nu in balbezit. Serediuc met een sublieme pass. El Gamasi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Gamasi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Stelea kopt de bal weg. Klungelig pakt Miron de bal. Yasien is nu in balbezit. Yasien geeft een hoge lob. Tamsalu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
El Gamasi is nu in balbezit. El Gamasi passt de bal met de wreef. Simionescu is nu in balbezit. Simionescu schiet op doel. Ţărus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Helvei probeert naar een medespeler te passen. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol passt de bal zonder na te denken. El Gamasi is nu in balbezit. El Gamasi passt de bal in één keer door. Ţărus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Univ.Craiova 30%, Rapid Breazu 70%.
F.C.Univ.Craiova - Rapid Breazu 4:0

46e minuut.
Yasien onderschept slim de pass. Yasien geeft een hoge lob. El Gamasi speelt de bal door. Tamsalu is nu in balbezit. Tamsalu haalt uit met een fantastische trap. Ţărus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Maghiaru trapt de bal weg van het doel. Yasien is nu in balbezit. Helvei maakt een afschuwelijke overtreding. Helvei krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Yasien onderschept slim de pass. Yasien geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maghiaru de bal. Tamsalu rent richting de bal. Tamsalu schiet op doel. Ţărus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Maghiaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamsalu rent richting de bal. Tamsalu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Maghiaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maghiaru geeft een lange en hoge pass. Stelea kopt de bal weg. Daar is Macri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filantropol geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ţărus speelt de bal door. Stelea kopt de bal weg. Macri rent richting de bal. Filantropol onderschept slim de pass. Filantropol geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Filantropol passt de bal met de wreef. Stelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelea geeft de bal voor. El Gamasi rent richting de bal. El Gamasi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Univ.Craiova - Rapid Breazu 5:0

59e minuut.
Stelea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Farghali komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Farghali passt de bal in één keer door. Serediuc is nu in balbezit. Serediuc geeft de bal voor. Simionescu is nu in balbezit. Simionescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Maghiaru onderschept slim de pass. El Gamasi rent richting de bal. El Gamasi passt de bal zonder na te denken. Tamsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamsalu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Univ.Craiova - Rapid Breazu 6:0

66e minuut.
Serediuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Serediuc geeft de bal voor. Simionescu kopt de bal weg. Daar is Filantropol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filantropol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Trică passt de bal in één keer door. Mirică probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tamsalu probeert naar een medespeler te passen. Simionescu is nu in balbezit. Simionescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Simionescu kopt de bal weg. Simionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simionescu passt de bal met de wreef. Tamsalu rent richting de bal. Tamsalu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Macri probeert naar een medespeler te passen. Simionescu is nu in balbezit. Simionescu geeft een hoge lob. El Gamasi is nu in balbezit. El Gamasi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasien verovert de bal door een tackle van achteren. Yasien speelt de bal door. Simionescu is nu in balbezit. Simionescu geeft een hoge lob. Ţărus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tamsalu rent richting de bal. Tamsalu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Univ.Craiova - Rapid Breazu 7:0

89e minuut.
Cioculescu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farghali met de inworp. Yasien geeft een hoge lob. Tamsalu springt en kopt de bal. Ţărus bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Univ.Craiova 16%, Rapid Breazu 84%.
F.C.Univ.Craiova - Rapid Breazu 7:0