Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-11 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.09
  • Stadion: hello! Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 13127
hello! FCSB IF
cojo Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
25 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 20.5
solide Schieten zwak
matig Passen slecht
solide Verdedigen slecht


7e minuut.
Vulpeşean geeft de bal voor. Negoiu is nu in balbezit. Gorun verovert de bal door een tackle van achteren. Gorun haalt uit met een fantastische trap. Rovine probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Condruţ geeft een hoge lob. Dodrescu heeft problemen om de bal te vangen. Rusoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusoń geeft een lange en hoge pass. Gorun maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Rusoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusoń probeert naar een medespeler te passen. Gorun is nu in balbezit. Gorun schiet op doel. Rovine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hello! - FCSB IF 1:0

17e minuut.
Chindea rent richting de bal. Rusoń rent richting de bal. Rusoń met een sublieme pass. Gorun is nu in balbezit. Gorun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hello! - FCSB IF 2:0

19e minuut.
Gorun passt de bal met de wreef. Daar is Bănică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bănică passt de bal zonder na te denken. Gorun rent richting de bal. Gorun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Vulpeşean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vulpeşean geeft een lange en hoge pass. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorun verovert de bal door een tackle van achteren. Gorun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hello! - FCSB IF 3:0

22e minuut.
Rusoń onderschept slim de pass. Rusoń speelt de bal door. Bălică is nu in balbezit. Bănică verovert de bal door een tackle van achteren. Bănică draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gorun kopt de bal weg. Daar is Chindea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vulpeşean rent richting de bal. Vulpeşean schiet op doel. Gorun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Gorun draait met de bal, schiet en ... Rovine maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Basarabeanu probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Randa zal de hoekschop nemen. Rovine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vulpeşean krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Rusoń speelt de bal door. Vulpeşean is nu in balbezit. Chindea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vulpeşean is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gorun neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
hello! - FCSB IF 4:0

43e minuut.
Pasca geeft een lange en hoge pass. Condruţ kopt de bal weg. Vulpeşean rent richting de bal. Vulpeşean geeft de bal voor. Gorun springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hello! 22%, FCSB IF 78%.
hello! - FCSB IF 4:0

52e minuut.
Rusoń is nu in balbezit. Rusoń geeft de bal voor. Negoiu heeft problemen om de bal te vangen. Gorun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hello! - FCSB IF 5:0

57e minuut.
Idoraş rent richting de bal. Condruţ verovert de bal door een tackle van achteren. Condruţ geeft een lange en hoge pass. Vulpeşean maakt een snoekduik en kopt de bal. Rovine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hello! - FCSB IF 6:0

68e minuut.
Rusoń geeft de bal voor. Vulpeşean rent richting de bal. Idoraş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Idoraş krijgt een gele kaart. Vulpeşean is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rusoń met een snel genomen vrije trap. Condruţ rent richting de bal. Condruţ geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gorun is nu in balbezit. Gorun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hello! - FCSB IF 7:0

73e minuut.
Badarică geeft een hoge lob. Vulpeşean kopt de bal weg. Gorun is nu in balbezit. Gorun schiet op doel. Rovine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hello! - FCSB IF 8:0

77e minuut.
Badarică geeft de bal voor. Vulpeşean rent richting de bal. Vulpeşean passt de bal in één keer door. Gorun rent richting de bal. Gorun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hello! - FCSB IF 9:0

84e minuut.
Vulpeşean probeert naar een medespeler te passen. Condruţ rent richting de bal. Condruţ probeert naar een medespeler te passen. Gorun is nu in balbezit. Gorun schiet op doel. Rovine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
hello! - FCSB IF 10:0

89e minuut.
Negoiu heeft problemen om de bal te vangen. Gorun is nu in balbezit. Gorun probeert naar een medespeler te passen. Vulpeşean bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpeşean haalt uit met een fantastische trap. Rovine bokst de bal weg. Gorun rent richting de bal. Gorun schiet op doel. Rovine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Negoiu de bal. Gorun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hello! - FCSB IF 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hello! 22%, FCSB IF 78%.
hello! - FCSB IF 11:0