Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.10
  • Stadion: Observator
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 12454
FC Baia Sprie Fyla F.C.
1xX v9 Tactiek 1
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 38.9
matig Schieten goed
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


11e minuut.
Plesca geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hart met een snelle inworp. Celenza rent richting de bal. Celenza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Arzu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Araba de bal. Arnaudov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baia Sprie - Fyla F.C. 0:1

26e minuut.
Arzu rent richting de bal. Arzu geeft een lange en hoge pass. Daar is Vrabie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celenza rent richting de bal. Celenza draait met de bal, schiet en ... Piţigoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Celenza passt de bal in één keer door. Araba is nu in balbezit. Araba probeert naar een medespeler te passen. Arnaudov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudov schiet op doel. Piţigoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baia Sprie - Fyla F.C. 0:2

39e minuut.
Padureanu heeft problemen om de bal te vangen. Arzu is nu in balbezit. Arzu passt de bal met de wreef. Arnaudov is nu in balbezit. Arnaudov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Arzu kopt de bal weg. Klungelig pakt Araba de bal. Araba met een sublieme pass. Celenza rent richting de bal. Celenza schiet op doel. Piţigoi bokst de bal weg.

43e minuut.
Hart passt de bal met de wreef. Celenza is nu in balbezit. Celenza passt de bal zonder na te denken. Arnaudov is nu in balbezit. Arnaudov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baia Sprie 65%, Fyla F.C. 35%.
FC Baia Sprie - Fyla F.C. 0:2

48e minuut.
Arzu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Araba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araba probeert naar een medespeler te passen. Arnaudov is nu in balbezit. Arnaudov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Araba probeert naar een medespeler te passen. Arnaudov rent richting de bal. Araba bereikt de bal nog maar net als eerste. Araba schiet op doel. Piţigoi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baia Sprie - Fyla F.C. 0:3

69e minuut.
Arzu met een sublieme pass. Daar is Piruşca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arzu rent richting de bal. Arzu geeft een lange en hoge pass. Araba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Piţigoi trapt de bal weg. Mureşan kopt de bal weg. Naas probeert de bal aan de voet te houden. Olejok bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maessen trapt de bal weg van het doel. Araba met een sublieme pass. Celenza rent richting de bal. Celenza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Piţigoi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baia Sprie 66%, Fyla F.C. 34%.
FC Baia Sprie - Fyla F.C. 0:3