Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CrvenaZvezda2018 49-ers Brasov
4231 Tactiek 442
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 46.5
zeer goed Schieten solide
solide Passen redelijk
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Cívka maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Berlea de bal. Cívka rent richting de bal. Cívka draait met de bal, schiet en ... Nichifor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CrvenaZvezda2018 - 49-ers Brasov 0:1

11e minuut.
Mihăilă kopt de bal weg. Daar is Edouard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edouard met een sublieme pass. Romanos is nu in balbezit. Romanos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Novello geeft een hoge lob. De Vogue met een sublieme pass. Daar is Troncea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejkal onderschept slim de pass. Tejkal draait met de bal, schiet en ... Nichifor bokst de bal weg.

41e minuut.
Tejkal verovert de bal door een tackle van achteren. Bertuzzi begaat een overtreding. Tejkal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maquilena zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cívka maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Mihăilă de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Aniszewski de bal onder controle te krijgen. Aniszewski passt de bal in één keer door. Balado bereikt de bal nog maar net als eerste. Edouard verovert de bal door een tackle van achteren. Edouard geeft de bal voor. Mourão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CrvenaZvezda2018 48%, 49-ers Brasov 52%.
CrvenaZvezda2018 - 49-ers Brasov 0:1

49e minuut.
Troncea met een sublieme pass. Romanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Aktürk speelt de bal door. Daar is Romanos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romanos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Mourão met een sublieme pass. Teke is nu in balbezit. Teke probeert naar een medespeler te passen. Tejkal is nu in balbezit. Tejkal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CrvenaZvezda2018 - 49-ers Brasov 0:2

56e minuut.
Tejkal verovert de bal door een tackle van achteren. Ostrovskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Troncea begaat een overtreding. Troncea krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Daar is Butacu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butacu geeft een hoge lob. Balado bereikt de bal nog maar net als eerste. Edouard onderschept slim de pass. Edouard geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Berlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlea speelt de bal door. Balado is nu in balbezit. Edouard onderschept slim de pass. Edouard geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Cívka speelt de bal door. Bertuzzi is nu in balbezit. Tejkal onderschept slim de pass. Tejkal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Aktürk kopt de bal weg. Daar is Aniszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aniszewski met een sublieme pass. Romanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Novello controleert de bal met de borst. Novello geeft een lange en hoge pass. Ostrovskij kopt de bal weg. Tejkal rent richting de bal. Tejkal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CrvenaZvezda2018 - 49-ers Brasov 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CrvenaZvezda2018 45%, 49-ers Brasov 55%.
CrvenaZvezda2018 - 49-ers Brasov 0:3